Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Δεν ανταλλάζουν πια ούτε λέξη - Άλλαξε τους αριθμούς του ο ράπερ!

Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Δεν ανταλλάζουν πια ούτε λέξη - Άλλαξε τους αριθμούς του ο ράπερ!

Τι αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού για το πώς έχει διαμορφωθεί πλέον η σχέση τους

kimye
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ δεν ανταλλάζουν πια ούτε λέξη μεταξύ τους, αποκάλυψε μια πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού της σοουμπίζ στο Page Six.

Σύμφωνα με πληροφορίες του site, πριν ακόμα κατατεθεί η αίτηση διαζυγίου, ο εκκεντρικός ράπερ έκοψε κάθε άμεση επαφή με την πρώην αγαπημένη του, άλλαξε όλα τα τηλέφωνά του και της ξεκαθάρισε ότι θα μπορεί να επικοινωνεί μαζί του μόνο μέσω των σεκιουριτάδων του.

Παρά το εχθρικό κλίμα όμως που υπήρχει πλέον ανάμεσα στον 43χρονο μουσικό και την 40χρονη τηλεπερσόνα, συνεχίζουν να μεγαλώνουν σχετικά αρμονικά τα παιδιά τους, και ο Κάνιε επισκέπτεται συχνά το σπίτι, πάντα όμως όταν λείπει η Καρντάσιαν.

«Προτού καν η Κιμ καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ο Κάνιε άλλαξε τα νούμερά του και της είπε "μπορείς να με επικοινωνείς μαζί μου μέσω της ασφάλειάς μου". Παρά τα όσα έγιναν, εξακολουθεί να τον εμπιστεύεται με τα παιδιά. Τα λατρεύει και τα βλέπει πολύ συχνά», ανέφερε υπό καθεστώς ανωνυμίας η πηγή του Page Six.

Όπως ξεκαθαρίζει, τις ώρες των προγραμματισμένων επισκέψεων του ράπερ η 40χρονη σπεύδει να αποχωρήσει από το σπίτι προτού φτάσει εκείνος: «Έχουν μια στρατιά από νταντάδες οπότε είναι εύκολο να κανονιστεί αυτό».

Η είδηση για τον χωρισμό του πρώην αγαπημένου ζευγαριού «έσκασε» τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από εβδομάδες φημολογίας για ολοένα και μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στην πρωταγωνίστρια και τον... επίδοξο πολιτικό Κάνιε, ο οποίος εμφάνιζε τους τελευταίους μήνες αρκετά παράξενη συμπεριφορά. Μετά από αρκετές συζητήσεις για τις λεπτομέρειες του χωρισμού με μεσολαβητές, η Κιμ κατέθεσε τελικά την αίτηση διαζυγίου στις 19 Φεβρουαρίου.

Κλείσιμο
Ένα από τα σημεία σύγκρουσης ανάμεσα στην Κιμ και τον Κάνιε, όσον αφορά στο διαζύγιο, ήταν το τεράστιο σπίτι στο Hidden Hills της Καλιφόρνια, το οποίο διεκδικούσαν και οι δυο. Τελικά αποφασίστηκε να το κρατήσει η 40χρονη, διατηρώντας το ως κύρια οικία για τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας από 1 έως 7 ετών.

«Η Κιμ είναι ιδιοκτήτρια της έκτασης γύρω από το σπίτι, όμως η οικία αγοράστηκε από τον ίδιο τον Κάνιε, και στη συνέχεια οι δυο τους μοιράστηκαν το κόστος της ανακαίνισης. Η Κιμ έδωσε μάχη για να κρατήσει την έπαυλη επειδή είναι το μέρος που γνωρίζουν τα παιδιά ως σπίτι τους και κέρδισε», εξηγεί η πηγή του site.

Ο Κάνιε έχει ως βάση του το ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ, ωστόσο αυτό το διάστημα ηχογραφεί στο Λος Άντζελες και γι' αυτό επισκέπτεται τακτικά τα παιδιά.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειες, η μοιρασιά ήταν απλή και εύκολη χάρη στο προγαμιαίο συμβόλαιο. «Ήταν μια πολύ ξεκάθαρη κατάσταση, με τον καθένα να κρατά τα λεφτά του» σημειώνει η πηγή.


Ειδήσεις σήμερα:

Θεόφιλος Βανδώρος: Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση και το «αντίο» των φίλων του

Η αυξημένη γύρη στον αέρα λόγω άνοιξης αυξάνει τον κίνδυνο λοίμωξης από κορωνοϊό

Μητσοτάκης: Έξι νέα μέτρα στήριξης για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης