Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης

Ο Κωστής Μαλκότσης χάραξε τη δική του σημαντική πορεία στον χώρο του κλασικού και νεοελληνικού κινηματογράφου

malkotsis-kostas
Βαρύ είναι το πένθος για το θέατρο και τον ελληνικό κινηματογράφο, καθώς τα ξημερώματα έφυγαν από τη ζωή ο Θεόφιλος Βανδώρος και ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης.

Η είδηση έγινε γνωστή, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, από τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα.

«Μέσα στην νύχτα πληροφορούμαστε πως έφυγαν δύο φίλοι μας ηθοποιοί. Ο Κωστής Μαλκότσης, αγωνιστής, σεμνός ηθοποιός, πατέρας δύο σημαντικών καλλιτεχνών του Λαέρτη και του Ερμή, και ο Θεόφιλος Βανδώρος ο φίλος μας και καλός ηθοποιός, σπουδαιος συνεργάτης σε πολλές παραστάσεις.Μεγάλη θλίψη»!

Ο Κωστής Μαλκότσης χάραξε τη δική του σημαντική πορεία στον χώρο του κλασικού και νεοελληνικού κινηματογράφου, καθώς και στο χώρο του θεάτρου. Σύζυγος του η ηθοποιός και χορεύτρια, Νικόλ Κοκκίνου και πατέρας των ηθοποιών Λαέρτη και Ερμή.

Τελευταία του σημαντική στιγμή στον κινηματογράφο η μικρού μήκους ταινία «Δεν θα Υποκύψουμε» του Γιώργου Κ. Μπακόλα βασισμένη στο αφήγημα του Γιάννη Μακριδάκη. Σημαντικότερες στιγμές του η συμμετοχή στις ταινίες «Τα χρόνια της θύελλας», «Η ώρα της οργής», «το Κόκκινο τρένο» και βέβαια στο «Πόθοι στον καταραμένο βάλτο».

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα: 

vandoros12



Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Το γραμματόσημο της οργής

Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Δείτε τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης