Σπύρος Μπιμπίλας: «Είναι κάτι που με βασανίζει, με σημάδεψε στη ζωή μου πάρα πολύ»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είναι κάτι που με βασανίζει, με σημάδεψε στη ζωή μου πάρα πολύ»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε  το περιστατικό που τον σημάδεψε και τον ακολουθεί έως σήμερα

mpimpilas
Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη ένα περιστατικό που τον σημάδεψε στην παιδική του ηλικία και διαμόρφωσε όπως είπε τον χαρακτήρα του και την μετέπειτα εξέλιξή του. Ο ηθοποιός μίλησε και για τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στο χώρο του θεάτρου.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος. Είμαι υγιής, έχω ζήσει πολύ και καλά. Θα αφήσω το θέατρο μόνο αν δεν μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου. Δεν είχα πλάτες ούτε γνωστούς, αλλά έτρεχα από το πρωί ως το βράδυ. Δεν ένιωσα ποτέ ότι δεν είχα δουλειά. Πήγαινα και σε μια πιο “δεύτερη” δουλειά, αλλά έδινα τον καλύτερο μου εαυτό. Ήμουν ένας χρήσιμος ηθοποιός, έκανα πολλή τηλεόραση, πολλή μεταγλώττιση. Τώρα παίρνω δικαιώματα και για αυτό βοηθάω τους άλλους. Είμαι ένας μέτριος ηθοποιός που έχω παίξει σε 150 θεατρικά έργα, 130 σήριαλ, 60 ταινίες, άπειρη μεταγλώττιση, βίντεο κλιπ, έχω διδάξει σε δραματικές σχολές, αυτό είναι μέτριος ηθοποιός; Γελάει ο κόσμος! Νιώθω θλίψη και για αυτούς που κατηγορούνται».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μάλιστα, δάκρυσε όταν περιέγραψε ένα περιστατικό που δεν συγχώρεσε ποτέ στον εαυτό του. «Κάτι μου έχει κοστίσει στη ζωή μου πάρα πολύ. Όταν ήμουν μικρό παιδάκι με είχε στείλει η μαμά μου να αγοράσω ψωμί. Την ώρα που το κράταγα πέρασε ένα παιδάκι με ένα καρότσι και μου ζήτησε να του δώσω λίγο… Και εγώ δεν του έδωσα. Είναι κάτι που με βασανίζει. Αυτό το θυμάμαι κάθε φορά, με σημάδεψε στη ζωή μου πάρα πολύ. Αυτή η εικόνα ότι εγώ δεν έδωσα λίγο ψωμί σε ένα παιδάκι, δεν μπόρεσα να τη ξεπεράσω ποτέ. Η ιστορία αυτή έγινε πριν 60 χρόνια. Από αυτό που δεν έδωσα τότε, θέλω να δίνω τώρα».

Σπύρος Μπιμπίλας: Δάκρυσε στα Μεσάνυχτα μιλώντας για ένα άγνωστο περιστατικό στη παιδική του ηλικία



Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Το γραμματόσημο της οργής

Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Δείτε τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης