Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Chris Σταμούλη μετά την αποχώρηση - Το νέο του look

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Chris Σταμούλη μετά την αποχώρηση - Το νέο του look

«Ήδη νιώθω νοσταλγία για τον Άγιο Δομίνικο. Φεύγω όμως γεμάτος εμπειρίες, με ψηλά το κεφάλι και κυρίως ευτυχισμένος», γράφει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης

chris1
Επέστρεψε στα social media μετά την αποχώρησή του από το Survivor o Chris Σταμούλης o οποίος έκανε τη πρώτη του ανάρτηση. Μάλιστα έδειξε και το νέο του πρόσωπο. Διαβάστε παρακάτω το κείμενο που έγραψε ο Chris στο Ιnstagram.

«2,5 μήνες/10,5 εβδομαδες/74 ημερες, πεινας και κακουχιών αλλά ταυτόχρονα μαχητικοτητας και ενθουσιασμού(ειδικά στα έπαθλα φαγητού!). Δεν θα ξεχάσω τρεις στιγμες: Πρώτη στιγμή,την ημέρα που χτύπησε το τηλέφωνο μου και μου ανακοινώσαν πως θα είμαι ένας από τους συμμετέχοντες του survivor. Δευτερη στιγμή,τη μέρα που μας φόρτωσαν στις βάρκες όλους μαζί,Μαχητές και Διασήμους και με το σφύριγμα του Λιανού πήδηξαμε όλοι από τις βαρκες και κολυμπήσαμε μέχρι την ακτή.Με αυτή την βουτιά εγκαταλείψαμε την νορμαλ ζωη μας και ξεκίνησε η επιβίωση μας στο νησί.

Τριτη στιγμη,η μερα που άκουσα ότι αποχωρώ από το παιχνίδι. Ανεπαναληπτα συναισθήματα και στις τρεις αυτες στιγμες. Νιώθω τυχερός και ευλογημένος που συμμετείχα στο survivor,πιστεύω δύσκολα θα υπάρξει εμπειρια στην ζωή μου που θα μπορέσει να την συναγωνιστεί. Όσο ήμουν στο παιχνίδι,ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες,λόγω πεινας και εξάντλησης,έλεγα μέσα μου άντε να πάω σπίτι μου να τελειώνει η ταλαιπωρία αυτή.Ομως αμεσως μετά την αποχώρηση μου,γνωρίζοντας πως την επόμενη μέρα δεν θα επιστρέψω στο καλυβακι που αραζαμε με τον Αλεξ και δεν θα αγωνιστώ ξανά στον στίβο μάχης,κατάλαβα ότι ένα πλουσιοπάροχο γευμα και ένα ζεστό μπάνιο σε δωμάτιο ξενοδοχείου δεν συγκρίνονται με την γλυκιά ταλαιπωρία του survivor!

Ηδη νιώθω νοσταλγία για τον Άγιο Δομινικο.Φευγω ομως γεμάτος εμπειριες, με ψηλά το κεφάλι και κυριως ευτυχισμένος γιατί είχα το προνόμιο να ζήσω το survivor ως πρωταγωνιστης και όχι ως θεατης βλεποντας το μέσα από μια οθόνη. Πλεον το μυαλό μου είναι στην Ελλάδα,την οικογένεια μου και τους φίλους μου,οι οποίοι μου λείψανε πολύ. Ευχαριστώ πολυ όλους εσάς που με στηρίξατε.Με κάνετε πολύ χαρούμενο με τα τόσα θετικα μηνύματα που μου στέλνετε (και με κάνατε να θέλω να ξαναμπώ στο παιχνίδι)».


Ειδήσεις σήμερα:

Elbeik: Πώς το πλοίο με τα 1.780 ζώα βρέθηκε στην Ελλάδα - Μετά από «θρίλερ» αναχωρεί από την Καλαμάτα

Παράνομα εμβόλια κατά του κορωνοϊού στο Darknet - Από 250 έως 1.200 δολάρια η δόση

Χαμός με τον Πιρς Μόργκαν στην εκπομπή του: Τσακώθηκε και αποχώρησε live λόγω Μέγκαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης