«Έξαψη» Spoiler: Οι ανατρεπτικές εξελίξεις αυτής της εβδομάδας

«Έξαψη» Spoiler: Οι ανατρεπτικές εξελίξεις αυτής της εβδομάδας

Mάθετε τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα τρία επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA

2__1_
Άνθρωποι ανίσχυροι μπροστά σε δυνατά συναισθήματα ξεδιπλώνουν τις ιστορίες τους κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

H «Έξαψη» έρχεται κι αυτή την εβδομάδα με δυνατά επεισόδια, μεγάλες ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις.

Δευτέρα 1 Μαρτίου
Επεισόδιο 25

Με την ψυχική κατάστασή της να χειροτερεύει, η Βίκυ παθαίνει το ένα επεισόδιο, μετά το άλλο. Η Εβίτα παραπλανεί τη Τζόυ, σχετικά με τη σχέση της με τον Κωστή. Ο Τίμος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Κλαίρη είναι τρομοκρατημένη. Μοναδικό της στήριγμα, ο Αλέξανδρος. Η Τζόυ επισκέπτεται τον Τίμο στο νοσοκομείο και βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Η συνάντηση παλιών συμμαθητών εξελίσσεται σε μια ανατρεπτική βραδιά. Η Βίκυ δέχεται στο δωμάτιό της τον πιο απρόσμενο επισκέπτη.

Έξαψη  | Δευτέρα 1/3, 21:00 (trailer)




Τρίτη 2 Μαρτίου
Επεισόδιο 26

Μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας με στόχο τη Βίκυ, βάζει, αυτή τη φορά, σε κίνδυνο τη Μαρίνα. Ο Μηνάς, μαθαίνει για την έξοδο του Τζώρτζη, από την φυλακή, και ψάχνει παντού να τον βρει. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να διαχειριστεί το θυμό της Τζόυς, αλλά και την αδιαφορία της Εβίτας. Η Κλαίρη κατηγορεί το Γιάννο για την επίθεση, που δέχτηκε ο αδερφός της. Η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια. Ο άνθρωπος, που μέχρι πίστευε για ένοχο είναι, στην πραγματικότητα, ο πατέρας της Βίκυς.

Κλείσιμο
1_2
3_2
4_2
5_2



Τετάρτη 3 Μαρτίου
Επεισόδιο 27

Ο Αλέξανδρος έρχεται αντιμέτωπος με τη σχέση Εβίτας - Κωστή κι αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Η Μαρίνα είναι χαμένη. Δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις τελευταίες αποκαλύψεις. Ο Μηνάς ανακρίνει τον Τζώρτζη στη φυλακή. Οι δυο άντρες έρχονται σε ρήξη. Ο Κωστής προειδοποιεί το Γιάννο για τον εθισμό του με το ποτό. Η Εβίτα γυρίζει στην Αθήνα, προσπαθώντας να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Η Τζόυ κατηγορεί τον πατέρα της για εγκατάλειψη. Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την Κλαίρη και, για πρώτη φορά, συναντά την Αγάπη.

6
7
8
9
10


Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα Μαρτίου: Τι ισχύει για μετακινήσεις εργαζομένων, αναστολές και αποζημιώσεις

Ταραντίλης: Τι κρύβεται πίσω από την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Τάιγκερ Γουντς: Το πρώτο μήνυμα του θρυλικού γκόλφερ μετά το τροχαίο ατύχημα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης