Aυτό το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA» τιμά τον αξέχαστο Μάνο Ξυδούς.
Ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στον σπουδαίο τραγουδοποιό που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην ελληνική ροκ σκηνή, με αφορμή την κυκλοφορία του album «Ο Πρίγκιπας της Δυτικής Όχθης» από τη Minos Emi / Universal.
Μία ημέρα πριν τη μετάδοση της εκπομπής, δείτε ένα μουσικό απόσπασμα με το κλασικό και αγαπημένο τραγούδι «Χάθηκες Αλήτισσα», που ερμηνεύει ο Στέλιος Ρόκκος στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Αγαπημένοι καλλιτέχνες, θα τιμήσουν τον αείμνηστο Μάνο Ξυδούς και θα ερμηνεύσουν τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και έχουν συντροφεύσει τις πιο όμορφες στιγμές μας.
Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι: Αλντιόν, Stan Αντιπαριώτης, Βαρβάρα Αργυρού, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Γιάννης Διονυσίου, ΕΓΩ, Κώστας Καραφώτης, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Έλενα Στρατηγοπούλου, Τάμτα, Χρήστος Χολίδης, Onirama, Prestige the Band.
Το σημαντικό αυτό μουσικό ταξίδι θα παρουσιάσουν ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Μαρία Σολωμού.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς