Μέγκαν Μαρκλ: Ποια είναι η κολλητή της γαλαζοαίματη

Μέγκαν Μαρκλ: Ποια είναι η κολλητή της γαλαζοαίματη

Οι φήμες που ήθελαν οι σχέσεις τους να είναι ψυχραμένες

meghan_markle
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είναι τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο καθώς έχασαν πλέον όλα τα βασιλικά τους καθήκοντα. Οι κακές γλώσσες λένε πως οι σχέσεις του ζευγαριού με το παλάτι περνούν την μεγαλύτερη κρίση. Ωστόσο το ζευγάρι αν και βρίσκεται χιλιάδες μίλια μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει κόψει δεσμούς με την οικογένεια.

Η Μέγκαν Μαρκλ και η πριγκίπισσα Ευγενία (που έγινε μητέρα πριν λίγες εβδομάδες) έχουν δυνατή φιλία παρά τις φήμες που ήθελαν τις δυο γυναίκες να έχουν ψυχρανθεί. Συγκεκριμένα τους τελευταίους μήνες φήμες ήθελαν τους Sussexes να έχουν κόντρα με την Ευγενία και τον σύζυγό της για τη διαμονή τους στο Frogmore και όχι μόνο.

Εξάλλου τα δύο ζευγάρια συνδέουν πολλά. Μόλις η Μέγκαν και ο Χάρι ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά αμέσως κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έλεγαν πως για μία ακόμη φορά επισκίασαν την πριγκίπισσα Ευγενία και τη γέννηση του γιου της αυτή τη φορά.

Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν φαίνεται να ισχύει καθώς οι δυο τους είναι κολλητές. «Μάλιστα γνωρίζει η μία την ημερομηνία τοκετού της άλλης», αναφέρει φίλος της οικογένειας στο People.

«Αυτές οι εποχές τείνουν να φέρνουν τις οικογένειες μαζί», πρόσθεσε πηγή κοντά στο παλάτι. «Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι η Ευγενία έχει το μωρό της, όπως ο Χάρι και η Μέγκαν. Είναι πολύ κοντά. Και αποφασίζουν όλοι να ακολουθήσουν τη δική τους διαδρομή».

Φαίνεται λοιπόν πως αυτό που χωρίζει τα δύο ζευγάρια είναι μόνο η απόσταση και όχι κάποιες διαφορές.

Ειδήσεις σήμερα:

Λιγνάδης, Φιλιππίδης, Στραβοπόδης: Τι συνδέει τους τρεις ηθοποιούς που καταγγέλθηκαν για βιασμό

Υπόθεση Λιγνάδη: Ξυπνούν οι μνήμες από ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν


Survivor: Πέμπτη και φαρμακερή για την Ανθή Σαλαγκούδη που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης