Τάσος Ξιαρχό: Ο βιασμός στα 6, ο βίαιος και αλκοολικός πατέρας και το βρώμικο μπαρ στην Πατησίων

Τάσος Ξιαρχό: Ο βιασμός στα 6, ο βίαιος και αλκοολικός πατέρας και το βρώμικο μπαρ στην Πατησίων

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο  χορευτής που μιλάει για τη ζωή του και τις δυσκολίες που έχει περάσει

Tasos_Xiarxo
Συγκλονίζει με την συνέντευξή του ο Τάσος Ξιαρχό. Ο ταλαντούχος χορευτής και περφόρμερ άνοιξε την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το τηλεοπτικό κοινό και αποκάλυψε πως στην τρυφερή ηλικία των έξι τον βίασε ένα αγόρι από τη γειτονιά και οι γονείς του δεν τους στάθηκαν ποτέ. Αναφέρθηκε επίσης στα δύσκολα και βίαια παιδικά χρόνια που έζησε και μοιράστηκε ένα περιστατικό που έζησε σε ένα μπαρ της Πατησίων.

Στην Ελλάδα θεωρούν ότι όποιος είναι χορευτής, είναι ανώμαλοι, ή αδελφή

Αναφερόμενος στα επαγγελματικά του ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε πως κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι. «Κυκλοφόρησε το πρώτο μου τραγούδι. Δεν ξέρω αν είμαι χορευτής ή τραγουδιστής. Είμαι περφόρμερ! Για να γίνεις χορευτής, πρέπει να έχεις πάθος. Αναγκάστηκα να διδάξω χορό, για τα λεφτά. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλοί χορευτές. Στην Ελλάδα έχουμε ακόμα ταμπού με το επάγγελμα του χορευτή. Θεωρούν ότι όποιος είναι χορευτής, είναι ανώμαλοι, ή αδελφή».

Τα βίαια παιδικά χρόνια με τον αλκκολικό πατέρα

Οι κακές παιδικές αναμνήσεις φεύγουν. Ήταν βίαια τα παιδικά μου χρόνια. Χάρηκα όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός. Πολύ βία. Όχι σε μένα, στις γυναίκες. Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί ήταν αίματα. Με τον πατέρα τώρα είμαστε καλά. Μέσα από τα λάθη των γονιών μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Στα 6 με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς

Πηγαίνοντας στην παλιά μου γειτονιά, μου ήρθε μια ανάμνηση σαν σφαλιάρα. Όταν ήμουν 6 ετών με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς. Ποτέ δε βοήθησαν οι γονείς μου. Η μητέρα μου φοβόταν μήπως φάει ξύλο. Ένα παιδί 6 ετών μπορεί να θεωρήσει ότι είναι φυσιολογικό. Ποτέ δεν με ρώτησαν οι γονείς μου αν είμαι καλά” είπε ο Τάσος και τον έπιασαν τα κλάματα.

Η αινιγματική ανάρτηση και το βρώμικο μπαρ

Ο Τάσος Ξιαρχό αναφέρθηκε και στην αινιγματική ανάρτηση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό αποκαλύπτοντας παράλληλα και ένα περιστατικό που έλαβε χώρα σε ένα βρώμικο μπαρ που τον πήγε γνωστό του πρόσωπο.

«Βιασμός δεν είναι μόνο σεξουαλικός. Είναι και να φυτέψεις ένα μικρό σπόρο σε έναν εγκέφαλο… Αυτό που είδαν τα μάτια μου εκείνο το βράδυ…. Κάποιος άλλο μπορεί να κυλούσε… Όταν σε δείχνουν με το δάχτυλο και σου λένε πόσο κάνεις…είναι πολύ άσχημο. Πήγα σε ένα χώρο με ένα άνθρωπο που ξέρετε… Είχα σοκαριστεί με αυτό που έβλεπα. Και ένας μεγάλος κύριος ρώτησε τον μπάρμαν. Ο νεαρός πόσο κάνει; Βρέθηκα σε ένα χώρο σε ένα μπαρ. Το μπαρ που με πήγε ήταν ένα πολύ βρώμικο μέρος. Στην Πατησίων είναι. Ήμουν από τους λίγους ενήλικες…Αυτό έγινε 10 χρόνια πριν. Μου είπε πάμε μια βόλτα… Αυτός που με πήγε ήταν ένας άνθρωπος που θαυμάζω και τον θεωρώ αξιόλογο, μπορεί να σε μαγνητίσει εύκολα. Το μπαρ που με πήγε ήταν ένα πολύ βρώμικο μέρος. Τα υπόλοιπα αγόρια εκεί με είδαν σαν απειλή. Επειδή ήμουν λευκός. Υπάρχουν βρώμικα μυαλά. Είναι μια από τις 5 καταστάσεις με αυτόν τον άνθρωπο που έζησα δεν θα πω κάποια άλλη…».

Συγκλονίζει ο Τάσος Ξιαρχό: Το βρώμικο μπαρ που τον πήγε γνωστό πρόσωπο και ο βιασμός στα 6

Ειδήσεις σήμερα:

Λιγνάδης, Φιλιππίδης, Στραβοπόδης: Τι συνδέει τους τρεις ηθοποιούς που καταγγέλθηκαν για βιασμό

Υπόθεση Λιγνάδη: Ξυπνούν οι μνήμες από ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν


Survivor: Πέμπτη και φαρμακερή για την Ανθή Σαλαγκούδη που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης