Ιρίνα Σάικ: Η καταπράσινη «μετάλλαξή» της είναι εκθαμβωτική

Το 35χρονο supermodel με καταγωγή από τη Ρωσία, ποζάρει μέχρι και με πράσινη περούκα, πρωταγωνιστώντας σε ένα εντυπωσιακό editorial μόδας σε όλες τις αποχρώσεις του πράσινου

Για το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου της ρωσικής έκδοσης της Vogue, φωτογραφήθηκε η Ιρίνα Σάικ δίνοντας στο πράσινο χρώμα την πιο σέξι εκδοχή του.
Η ίδια, όπως και οι συνεργάτες της στη φωτογράφιση, μοιράστηκαν στιγμιότυπα στο instagram από τα παρασκήνια και τις τελικές λήψεις του ιδαίτερου editorial μόδας.

Το 35χρονο supermodel με καταγωγή από τη Ρωσία, δήλωσε πρόσφατα ότι πειραματίζεται με το «street style» της στη διάρκεια της καραντίνας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Ρωσίδα καλλονή αποκάλυψε στη Vogue: «Στην κανονική μου ζωή, δεν ντύθηκα ποτέ ιδιαίτερα, γιατί για μένα σημασία έχει πάντα η άνεση. Παλαιότερα, πήγαινα σε επίσημες εκδηλώσεις και πάρτι με έντονο μακιγιάζ και ντύσιμο. Τώρα, νομίζω ότι μου λείπουν αυτές οι στιγμές, οπότε αποφάσισα ότι μπορώ να διασκεδάσω με ένα δικό μου καθημερινό στυλ».





Η ίδια μάλιστα εξήγησε: «Είχα τόσα πολλά διαφορετικά κομμάτια να κάθονται στην ντουλάπα μου από χρόνια πριν. Όταν δεν ήξερα τι να φορέσω, θα φορούσα κάτι απλό και μαύρο. Τώρα, κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσω μια πινελιά χρώματος στην ντουλάπα μου. Όταν προσθέτεις ένα χρώμα στο ντύσιμό σου, απλώς φέρνει τη διάθεσή σου σε ένα άλλο επίπεδο».





«Αντί για καλλυντικά, χρησιμοποιούσαμε ό,τι υπήρχε στο ψυγείο»

Μεγαλώνοντας στην πόλη Γιεμανζέλινσκ, κοντά στα ρώσικα σύνορα με το Καζακστάν, η μικρή Ιρίνα δεν ήταν καθόλου εξοικειωμένη με τα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης.
«Άρχισα να χρησιμοποιώ κρέμες, όταν έφτασα τα 19 και άρχισα να δουλεύω ως μοντέλο» έχει πει.

«Πριν, δεν είχαμε πραγματικά πρόσβαση στις κρέμες και τα καλλυντικά. Θα χρησιμοποιούσαμε υλικά από το ψυγείο, όπως μια μάσκα αγγουριού για ενυδάτωση ή κάτι τέτοιο. Θυμάμαι ότι η μητέρα μου μαγείρευε με λάδι καρύδας και το έβαζε και στο δέρμα της. Χρησιμοποιούσε ό, τι μαγείρευε».




Ειδήσεις σήμερα: 

Times: Η Ελλάδα μελετά να ανοίξει τα σύνορα για τους Βρετανούς τουρίστες από τον Μάιο

Στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας - «Καταθέσαμε όλους τους φακέλους που μαζέψαμε»

Υπό έρευνα ελληνικό δεξαμενόπλοιο από τις ισραηλινές αρχές για θαλάσσια ρύπανση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr