Η γειτόνισσα που είχε βρει τονΔημήτρη Λιγνάδημετά από επίθεση που είχε δεχτεί με μαχαίρι, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Οι περιγραφές της προκαλούν σοκ και ανατριχίλα.
«Πάνε πάρα πολλά χρόνια από τότε. Βέβαια, όλοι εδώ στη γειτονιά θυμόμαστε το περιστατικό εκείνο γιατί μας είχε συγκλονίσει. Είχε κατέβει ο κ. Λιγνάδης μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος, από το σπίτι του και είχε έρθει μέχρι την πλατεία, εδώ που είμαστε εμείς. Ήρθε για να ζητήσει βοήθεια. Φυσικά όλος ο κόσμος εδώ, από τα μαγαζιά γύρω γύρω, έπεσαν επάνω του να δουν τι συμβαίνει, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.
Κυκλοφορούσε κανονικά στην περιοχή, ήσυχος άνθρωπος. Βέβαια, στο σπίτι υπήρχε μεγάλη κινητικότητα αλλά όλοι έλεγαν επειδή είναι γνωστός και η δουλειά του είναι να συναναστρέφεται με πολύ κόσμο, ήταν αναμενόμενο αυτό. Είχαμε δει διάφορο κόσμο. Ξέραμε ότι ήταν και δάσκαλος, δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι. Όταν ακούσαμε όλα αυτά, πέσαμε από τα σύννεφα», λέει χαρακτηριστικά.
Η επέκταση του προγράμματος Zero Drop στη Βοιωτία -σε κοντινή απόσταση από την Αττική- αξιοποιεί προηγμένες λύσεις εξοικονόμησης νερού και αποτελεί ένα υποδειγματικό και επιτυχημένο μοντέλο συνεργασίας μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, για το κοινό καλό.