Μουμούρης (ΘΕΜΑ 104.6): Ατόπημα η δήλωση της υπουργού Πολιτισμού περί εξαπάτησης - Βάζει όλους τους ηθοποιούς σε ένα καζάνι υποκριτικής και στη ζωή

Μουμούρης (ΘΕΜΑ 104.6): Ατόπημα η δήλωση της υπουργού Πολιτισμού περί εξαπάτησης - Βάζει όλους τους ηθοποιούς σε ένα καζάνι υποκριτικής και στη ζωή

«Να κάτσουν στην άκρη η δυνάμει θύτες και να μην τολμήσουν να κάνουν οτιδήποτε γιατί θα ξέρουν ότι από δω και πέρα ό,τι και να γίνει η κοινωνία έχει ανοιχτά αυτιά»

MOUMOURIS
Δεν πρέπει να εργαλειοποιείται πολιτικά και κομματικά ένα τόσο μείζον κοινωνικό ζήτημα, υπάρχει ανάγκη να μπει ο φόβος στην άκρη, ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο τα φαινόμενα της κακοποίησης, δήλωσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης.

«Να κάτσουν στην άκρη η δυνάμει θύτες και να μην τολμήσουν να κάνουν οτιδήποτε γιατί θα ξέρουν ότι από δω και πέρα ό τι και να γίνει η κοινωνία έχει ανοιχτά αυτιά και ακούει και η πολιτεία δέχεται και η δικαιοσύνη πια επιλύει τέτοια ζητήματα με σοβαρότητα, τα λαμβάνει υπόψιν της και δεν τα βάζει στην άκρη όπως παλιά» είπε ο κ. Μουμούρης.

Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι ο καθένας πρέπει να σκεφτεί την ευθύνη που έχει και να πράξει αναλόγως κι αναφερόμενος στον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση Λιγνάδη η υπουργός πολιτισμού, ανέφερε πως ίσως οι κινήσεις της να ήταν σωστές από άποψη πρωτοκόλλου, αλλά κατά τη γνώμη του, έκανε ένα τεράστιο ατόπημα, με την αναφορά της ότι η ίδια εξαπατήθηκε γιατί έτσι, όπως είπε, βάζει όλους τους ηθοποιούς σε ένα καζάνι υποκριτικής και στη ζωή.

Εμείς δεν ψάχνουμε το ψέμα, σημείωσε ο κ. Μουμούρης, όταν ανεβαίνουμε στη σκηνή ψάχνουμε την αλήθεια, δεν εξαπατάμε τους ανθρώπους ούτε όταν ανεβαίνουμε στη σκηνή.

Απαντώντας σε ερώτηση για το πλήθος των καταγγελιών, ο κ. Μουμούρης είπε πως αυτή τη στιγμή το θέατρο είναι εφαλτήριο ώστε να μπορέσουν να ανοίξουν στόματα και σε άλλους τομείς της κοινωνίας, συμπληρώνοντας πως η δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή έχει όλα τα στοιχεία στα χέρια της και θα αποφανθεί η ίδια η δικαιοσύνη.

Σαφώς και υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, είπε, αλλά δεν μπορεί ο ίδιος να διανοηθεί πως τόσοι άνθρωποι συνωμότησα, διευκρινίζοντας πως ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψη του περιστατικό βίας,ούτε έχει συνεργαστεί με κάποιος από τους καταγγελόμενους, παρακινώντας όσους γνωρίζουν κάτι να πάνε να καταθέσουν τώρα, βοηθώντας την κατεύθυνση προς τις υγιείς δυνάμεις του χώρου.

Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Λιγνάδης: Ξανά στην Ευελπίδων σήμερα για προθεσμία

Κρούσματα και εισαγωγές στα ύψη: Σαρώνει όλη την Ελλάδα ο κορωνοϊός


Survivor: Οι τρεις κόκκινες υποψήφιες προς αποχώρηση και τα... μαγειρέματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης