Με μία συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να μοιραστεί τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του αγαπημένου της σκυλιού, που είχε αποκτήσει πριν από 8 χρόνια.
Η ίδια, δημοσιεύοντας τρυφερά στιγμιότυπα με τη Μαϊμού όπως τη φώναζε, έγραψε: «Πονάει η καρδιά μου που δεν θα σε ξανά χαϊδέψω, που δεν θα σε ξανά δω, που δεν θα με περιμείνεις να έρθω, που δεν θα σε ξανά φωνάξω κ να έρθεις τρέχοντας ! Σ’ ευχαριστώ για τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου που μου χάρισες!! Οκτώ χρόνια μαζί σου η ζωή μου έγινε καλύτερη, εσύ με έκανες καλύτερη ! θα σ’ αγαπώ».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.