Λεωνίδας Κακούρης: Δεν γνωρίζαμε, είχαμε ακούσει φήμες, ίσως κάποιοι γνώριζαν

Λεωνίδας Κακούρης: Δεν γνωρίζαμε, είχαμε ακούσει φήμες, ίσως κάποιοι γνώριζαν

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για όσα συγκλονίζουν το χώρο του θεάτρου

Leonidas_Kakouris
Για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που βλέπουν τις τελευταίες εβδομάδες το φως της δημοσιότητας μίλησε ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά Άγριες Μέλισσες δηλώνει μουδιασμένος για όλα όσα ακούγονται λέγοντας πως με τους περισσότερους από αυτούς που κατηγορούνται έχει συνεργαστεί, έχει βρεθεί και έχει συναναστραφεί.

«Νιώθω ένα μούδιασμα και ένα σφίξιμο στο στομάχι. Για κάποιους από αυτούς είχαμε ακούσει κάποιες φήμες ή ψιθύρους. Από τη στιγμή που έχεις ακούσει κάτι μέχρι να φτάσεις να δεις στην τηλεόραση ένας άνθρωπο να συλλαμβάνεται υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στην  στην εκπομπή της ΕΡΤ «Ειδικές Αποστολές» ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρει πως τα νέα παιδιά να και βλέπουν κάποια παραβατική συμπεριφορά σε κάποια θεατρική παράσταση δεν μπορούν να αντιδράσουν και πρέπει κάποιος να τα προστατέψει.

Όπως λέει ο ηθοποιός οι λόγοι που τα νέα παιδιά δεν αντιδρούν στην παραβατική συμπεριφορά είναι η «ψυχολογική βία, η χειραγώγηση, η εξουσία. Η χρήση εξουσίας θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Ο ηθοποιός όπως είπε δεν θέλησε να μιλήσει αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή σε συγκεκριμένα πρόσωπα γιατί οι υποθέσεις έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Είπε ακόμα ότι το θέατρο είναι μια μικρή κοινωνία και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του φεύγοντας από το θέατρο. Στάθηκε στο πλευρό των θυμάτων για τα οποία όπως είπε για να προβούν σε σε μια καταγγελία πρέπει να βρουν μεγάλη δύναμη και να μαζέψουν τα κομμάτια τους για να το κάνουν.

«Δεν γνωρίζαμε, είχαμε ακούσει φήμες, ίσως κάποιοι γνώριζαν. Οι περισσότεροι δεν γνώριζαν και κυρίως δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9geu6jm28tt-se)
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Συνελήφθη η σύζυγος του μεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο»

Μπάιντεν: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 500.000 θυμάτων της πανδημίας

Γεωργουλέας: Αποφασίσαμε με τον Λιγνάδη να λύσουμε τη συνεργασία μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης