Διαζύγιο Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Το πρώην ζευγάρι «ήθελε το ίδιο πράγμα»

Διαζύγιο Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Το πρώην ζευγάρι «ήθελε το ίδιο πράγμα»

Η διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει ο Κάνιε Γουέστ δεν θα επηρεάσει τους διακανονισμούς για την κοινή κηδεμονία των παιδιών

kanye-kim2
Το διαζύγιο των Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουεστ φαίνεται να «ήρθε γρήγορα» καθώς το πρώην ζευγάρι «ήθελε βασικά το ίδιο πράγμα».

Όπως αποκαλύφθηκε χθες, η σταρ του KUWTK υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ράπερ, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που επί μήνες μιλούσαν για διαζύγιο.

f1_gettyimages-472199626-2048x2048


Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Κιμ φαίνεται να είναι «λυπημένη αλλά ανακουφισμένη» από τη διαδικασία, είναι, ωστόσο, έτοιμη να «προχωρήσει επιτέλους», έχοντας δώσει στα πράγματα «αρκετό χρόνο».

Έχει υποστηριχθεί, επίσης, ότι η διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει ο Κάνιε Γουέστ δεν θα επηρεάσει τους διακανονισμούς για την κοινή κηδεμονία των παιδιών.

Κλείσιμο
Μολονότι η τηλεπερσόνα κατέθεσε τα έγγραφα για το διαζύγιο την Παρασκευή, η ημερομηνία του χωρισμού δεν αναφέρθηκε.





Η σταρ ζητάει την κοινή νομική και φυσική επιμέλεια των τεσσάρων παδιών τους. Έχει, μάλιστα, ειπωθεί ότι κανένας απ' τους δύο δεν θα αμφισβητήσει το προγαμιαίο τους συμβόλαιο.

Μια πηγή είπε στο People: «Το σχέδιο γονικής μέριμνας και ο διαχωρισμός των περιουσιακών στοιχείων πραγματοιήθηκε γρήγορα τις περασμένες ημέρες. Η Κιμ και ο Κάνιε ήθελαν βασικά το ίδιο πράγμα».

Πρόσθεσαν, επιπλέον, ότι η Κιμ είναι όσο πιο ευγενική μπορεί λόγω της διπολικής μάχης του Κάνιε και της συμπεριφοράς του στο παρελθόν, με τον ράπερ να «κατεβαίνει» ως υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ.

f3-000_1G854P


Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο ιδρυτής των SKIMS μίλησε για την ψυχική υγεία του Κάνιε ζητώντας συμπόνια από τους οπαδούς, αποκαλώντας τον τραγουδιστή «έναν εξαίρετο αλλά πολύπλοκο άνθρωπο».

Η πηγή προσέθεσε: «Αυτή ανησυχεί να τον οδηγήσει σε μια ακόμη κατάρρευση, καθώς αυτό δεν θα είναι καλό για κανέναν, ειδικά για τα παιδιά. Επομένως, αυτή γίνεται όσο πιο ευγενική μπορεί ενώ εξακολουθεί να υπερασπίζεται αυτό που αισθάνεται ότι πρέπει να υπερασπιστεί».

Η πηγή πρόσθεσε ότι τόσο η Κιμ όσο και ο Κάνιε δεν θέλουν το καλύτερο για τα τέσσερα παιδιά τους, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μείνουν με την Κιμ, με τον ράπερ, ωστόσο, να μπορεί να τα επισκέπτεται όποτε θέλει.

Ειδήσεις σήμερα:

Κεφαλονιά: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα - Νεκρός ο 23χρονος οδηγός

Δημήτρης Λιγνάδης: Παρουσιάστηκα στη ΓΑΔΑ, δεν υπάρχει ένταλμα για μένα μέχρι στιγμής

Ηράκλειο: Ακρωτηριάστηκε ηλικιωμένος με ξυλοκοπτικό μηχάνημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης