«Είμαι κι εγώ από αυτούς στα βόρεια. Από την αρχή της “Μήδειας” το σπίτι μου δεν έχει ρεύμα. Είναι τόσο λογικό να μην μπορούν να διορθώσουν τις βλάβες εδώ και τόσες μέρες; Θέλω πολύ να δείξω κατανόηση. Αλλά… Κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορεί να αφήνεις χωρίς ρεύμα για τόσο διάστημα τόσα σπίτια που κάποια ενδεχομένως να έχουν και κάποιον ασθενή που να χρειάζεται το ρεύμα για υποστήριξη οξυγόνου π.χ.
Τα σπίτια μας είναι πια πιο κρύα από τα ψυγεία μας. Επικοινωνία δεν υπάρχει και κάθε μέρα ακούμε ότι μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί. Ζεστό νερό ούτε στα όνειρα. Και σκέφτομαι ότι η μόνη λύση για να ζήσουμε καλά σε αυτή την όμορφη χώρα, είναι να γίνουμε ανεξάρτητοι. Να έχουμε γεννήτρια, να έχουμε γεώτρηση, να έχουμε σεκιούριτι, ιδιωτική ασφάλιση. Και μετά σκέφτομαι ότι αν τα καλύψουμε όλα μόνοι μας το κράτος τι θα κάνει; Ήρεμα ρωτάω #Μήδεια», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.