Κλέων Γρηγοριάδης και Δώρα Χρυσικού κατά Μενδώνη

Κλέων Γρηγοριάδης και Δώρα Χρυσικού κατά Μενδώνη

Τι δήλωσαν

grigoriadis-xrysikoy
Στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε μίλησε ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Δώρα Χρυσικού. Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στην πορεία των καλλιτεχνών και ξέσπασαν κατά της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη ζητώντας την άμεση παραίτησή της.

«Είναι φως φανάρι, είναι στοιχειωδώς αξιοπρεπής ή αναξιοπρεπής σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχε παραιτηθεί. Δυο εβδομάδες τώρα κάλυπτε τον έκπτωτο πλέον και επιτέλους και Δόξα τω Θεώ διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αυτό το όνειδος να υπάρχει ένας τέτοιος διευθυντής. Τον κάλυπτε λέγοντας “δε θα κανιβαλίσουμε ανθρώπους χωρίς επίσημες καταγγελίες”, ο κόσμος το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι» ανέφερε ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Η Δώρα Χρυσικού από την άλλη δήλωσε: «Η κυρία Μενδώνη θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί γιατί τη βαραίνουν πάρα πολλά. Δε μας έχει δώσει καμία επαρκή απάντηση για την παραίτηση του κυρίου Λιγνάδη αλλά και μια απάντηση που δε θα υποτιμά τη νοημοσύνη μας» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη υποστηρίζοντας για ακόμη μια φορά τη Ζέτα Δούκα.

Γρηγοριάδης - Χρυσικού: Ξεσπούν κατά της Υπουργού Πολιτισμού για τον Δημήτρη Λιγνάδη


Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατί υπάρχει η αβεβαιότητα για το πού και πόσο θα χιονίσει - Τι δείχνουν οι χάρτες, λίγο πριν την επέλαση της «Μήδειας»

Δυσαρέσκεια Άγκυρας για το Φόρουμ Φιλίας: «Θέλουν να δημιουργήσουν συμμαχία με βάση την εχθρότητα κατά της Τουρκίας»

Ποιες επιχειρήσεις εντάσσονται στην επιστρεπτέα προκαταβολή 6 - Στο ΦΕΚ η απόφαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης