Ράπερ Lamanif: Στενεύουν τα περιθώρια για τον 24χρονο - Αγνοείται για τέταρτη ημέρα

Ράπερ Lamanif: Στενεύουν τα περιθώρια για τον 24χρονο - Αγνοείται για τέταρτη ημέρα

Στην πρωινή εκπομπή του Mega, μίλησε ο Μανώλης Σφακιανάκης, επικεφαλής του CSII Institute, που έχει αναλάβει εθελοντικά την έρευνα για τον εντοπισμό του

raper1-2
Τέταρτη ημέρα εξαφάνισης του ράπερ Lamanif στη Θεσσαλονίκη, μετά το βίντεο, όπου δήλωνε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Οι έρευνες συνεχίζονται. Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Γιώργος Σεργιώτης, φίλος του 24 χρονου, ο οποίος επεσήμανε πως στο βίντεο που ήρθε χθες στα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίζεται ο ίδιος και όχι ο Lamanif. Μάλιστα, ερωτηθείς για το αν η εξαφάνιση του ράπερ είναι διαφημιστικό κόλπο, ο ίδιος είπε πως «δεν είναι τρικ να αγωνιά η γιαγιά, ο μπαμπάς, ο αδελφός του».

Ακόμα, στην πρωινή εκπομπή του Mega, μίλησε ο Μανώλης Σφακιανάκης, επικεφαλής του CSII Institute, που έχει αναλάβει εθελοντικά την έρευνα για τον εντοπισμό του ράπερ. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν κάποιος γράψει ή πει κάτι ανάλογο με αυτό που είπε ο ράπερ στο τελευταίο του μήνυμα, πολύ δύσκολα δεν προχωράει στο να το κάνει. Αυτό δείχνει η εμπειρία μου από τέτοιου είδους υποθέσεις. Με λίγα λόγια, όταν κάποιος γράψει και στη συνέχεια διαβάσει την αναγγελία του θανάτου του, είναι σπάνιο να μην προχωρήσει. Έτσι όσο περνάει ο χρόνος, οι ελπίδες μειώνονται».





Ειδήσεις σήμερα: 

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με οριακή άνοδο το σημερινό άνοιγμα

Τι αλλάζει με τα κορωνο-χρέη προς εφορία: Οι δυνατότητες ρυθμίσεων - Δόσεις μέχρι το 2025

«Άρωμα» γυναίκας σε σπείρα με 15 διαρρήξεις στο Βόλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης