Μέγκαν Μαρκλ: Δικαστική νίκη σε βάρος της «Mail on Sunday»
Η εφημερίδα είχε δημοσιεύσει αποσπάσματα της χειρόγραφης επιστολής που η δούκισσα του Σάσεξ είχε στείλει στον πατέρα τηςΤόμας Μαρκλ, τον Αύγουστο του 2018
ΗΜέγκαν Μαρκλ κέρδισε τη δικαστική μάχη για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής σε βάρος μιας βρετανικής ταμπλόιντ, η οποία δημοσίευσε αποσπάσματα μιας επιστολής που έγραψε εκείνη στον πατέρα της, με το δικαστήριο του Λονδίνου να εκδίδει σήμερα μια συνοπτική απόφαση υπέρ της.
Η 39χρονη, σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, είχε μηνύσει τις εκδόσεις Associated Newspapers, αφότου η ταμπλόιντ τους Mail on Sunday δημοσίευσε αποσπάσματα της χειρόγραφης επιστολής που η δούκισσα του Σάσεξ είχε στείλει στον πατέρα της Τόμας Μαρκλ, τον Αύγουστο του 2018. Ο δικαστής Μαρκ Ουάρμπι αποφάσισε πως τα άρθρα αυτά δημοσιεύτηκαν κατά παράβαση της ιδιωτικότητάς της.
«Η προσφεύγουσα μπορούσε λογικά να αναμένει ότι το περιεχόμενο της επιστολής θα παρέμενε ιδιωτικό»,εκτιμά ο δικαστής, που κλήθηκε από τους δικηγόρους της Μέγκαν Μαρκλνα εκδώσει μια απόφαση χωρίς τη διεξαγωγή μιας δίκης, που θα προβλεπόταν το φθινόπωρο και θα μπορούσε να εξελιχθεί πλούσια σε αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή του ζευγαριού, που διαμένει πλέον στην Καλιφόρνια, αφότου απομακρύνθηκε από τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Εντούτοις, ο δικαστής είπε ότι θέματα που σχετίζονται με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της επιστολής πρέπει να διευθετηθούν σε μια δίκη.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».