Μέγκαν Μαρκλ: Δικαστική νίκη σε βάρος της «Mail on Sunday»

Μέγκαν Μαρκλ: Δικαστική νίκη σε βάρος της «Mail on Sunday»

Η εφημερίδα είχε δημοσιεύσει αποσπάσματα της χειρόγραφης επιστολής που η δούκισσα του Σάσεξ είχε στείλει στον πατέρα της Τόμας Μαρκλ, τον Αύγουστο του 2018

harry_meghan
Η Μέγκαν Μαρκλ κέρδισε τη δικαστική μάχη για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής σε βάρος μιας βρετανικής ταμπλόιντ, η οποία δημοσίευσε αποσπάσματα μιας επιστολής που έγραψε εκείνη στον πατέρα της, με το δικαστήριο του Λονδίνου να εκδίδει σήμερα μια συνοπτική απόφαση υπέρ της.

Η 39χρονη, σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, είχε μηνύσει τις εκδόσεις Associated Newspapers, αφότου η ταμπλόιντ τους Mail on Sunday δημοσίευσε αποσπάσματα της χειρόγραφης επιστολής που η δούκισσα του Σάσεξ είχε στείλει στον πατέρα της Τόμας Μαρκλ, τον Αύγουστο του 2018. Ο δικαστής Μαρκ Ουάρμπι αποφάσισε πως τα άρθρα αυτά δημοσιεύτηκαν κατά παράβαση της ιδιωτικότητάς της.

«Η προσφεύγουσα μπορούσε λογικά να αναμένει ότι το περιεχόμενο της επιστολής θα παρέμενε ιδιωτικό», εκτιμά ο δικαστής, που κλήθηκε από τους δικηγόρους της  Μέγκαν Μαρκλ  να εκδώσει μια απόφαση χωρίς τη διεξαγωγή μιας δίκης, που θα προβλεπόταν το φθινόπωρο και θα μπορούσε να εξελιχθεί πλούσια σε αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή του ζευγαριού, που διαμένει πλέον στην Καλιφόρνια, αφότου απομακρύνθηκε από τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Εντούτοις, ο δικαστής είπε ότι θέματα που σχετίζονται με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της επιστολής πρέπει να διευθετηθούν σε μια δίκη.


Ειδήσεις σήμερα:

«Δείχνει» και το ECDC την επιδείνωση στην Αττική - Στο «βαθύ πορτοκαλί» η περιφέρεια

Στα 1.327 τα νέα κρούσματα - Τα 676 στην Αττική

Γερμανία: Εξετάζει κλείσιμο συνόρων λόγω μεταλλάξεων κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης