ERT World: Οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ τώρα διαθέσιμες και στους Έλληνες του εξωτερικού
Aπό σήμερα Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου
Οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤπου φέτος έχουν κάνει τη διαφορά στην ελληνική τηλεόραση, είναι πλέον διαθέσιμες και στους Έλληνες του εξωτερικού από την ERT World.
Από σήμερα Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, η ΕRT WORLD ξεκινά τη μετάδοση από το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» (ημέρες μετάδοσης: κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 22:00 ώρα Ελλάδας και σε επανάληψη τις ίδιες ημέρες στις 09:00).
Η ERT World μεταδίδει, από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, από το πρώτο επεισόδιο τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» (καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή, στις 20:00 ώρα Ελλάδας και σε επανάληψη στις 03:00).
«Η τούρτα της μαμάς» μεταδίδεται ήδη, στην ERT World, κάθε Πέμπτη στις 23:00 και σε επανάληψη στις 04:00 την Παρασκευή.
Κλείσιμο
Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που ζουν στο εξωτερικό έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλες τις αγαπημένες σειρές μυθοπλασίας της δημόσιας τηλεόρασης.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.