Η Χίλντα Ηλιοπούλου μίλησε τηλεφωνικά στο «Πρωινό» και περιέγραψε μεταξύ άλλων τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από παραγωγό στην αρχή της καριέρας της.
«Μεγαλωμένη στα πούπουλα και με πολύ ευχάριστες ιστορίες με την οικογένειά μου, βγαίνοντας στη δουλειά, δεν είχα όπλα. Είχα εξαιρετική αυτοπεποίθηση, ήμουν φιλόδοξη και ξεκίνησα και πολύ καλά» είπε η κόρη του αξέχαστου Ντίνου Ηλιόπουλου.
«Όταν, λοιπόν, το 1995 -άνοιξα τα ημερολόγιά μου για να δω πότε συνέβη κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ- στα 23 μου και ήδη γνωστή, με κάλεσε κάποιος για να συμπρωταγωνιστήσω, το μόνο που δεν περίμενα ήταν να βρεθώ σε δύσκολη θέση, γιατί ούσα γνωστή και κόρη του Ντίνου Ηλιόπουλου αισθανόμουν ότι είμαστε μια παρέα» συνέχισε.
«Ο ύπουλος και ο πονηρός τρόπος που γίνονται κάποιες κινήσεις είναι αυτός που σε μπλοκάρει. Έχω βιώσει και ως παρατηρητής εργασιακή βία. Είναι πολύ όμορφο που η εποχή αλλάζει και υπάρχει η δυνατότητα να ακουστούν και τόσο παλιές ιστορίες, τόσο παλιός πόνος…
Την πρώτη φορά που πήγα σε ένα γραφείο παραγωγής, πριν ξεκινήσω να δουλεύω και μάλιστα με πήγε η μητέρα μου, ήμουν πολύ μικρή. Ο παραγωγός μόλις κάθισα στην καρέκλα μου είπε βγάλε την μπλούζα σου. Αυτό ήξερα να το αντιμετωπίσω γιατί σηκώθηκα και έφυγα. Τα υπόλοιπα που είναι κρυφά παιχνίδια έχουμε δυσκολία να αντιμετωπίσουμε» κατέληξε.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.