Χίλντα Ηλιοπούλου: «Ο παραγωγός, μόλις κάθισα στην καρέκλα, μου είπε να βγάλω την μπλούζα μου»

Χίλντα Ηλιοπούλου: «Ο παραγωγός, μόλις κάθισα στην καρέκλα, μου είπε να βγάλω την μπλούζα μου»

Η ηθοποιός, κόρη του αξέχαστου Ντίνου Ηλιόπουλου, θυμήθηκε την πρώτη της φορά που βρέθηκε σε γραφείο παραγωγής

hilda-iliopoulou
Η Χίλντα Ηλιοπούλου μίλησε τηλεφωνικά στο «Πρωινό» και περιέγραψε μεταξύ άλλων τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από παραγωγό στην αρχή της καριέρας της.

«Μεγαλωμένη στα πούπουλα και με πολύ ευχάριστες ιστορίες με την οικογένειά μου, βγαίνοντας στη δουλειά, δεν είχα όπλα. Είχα εξαιρετική αυτοπεποίθηση, ήμουν φιλόδοξη και ξεκίνησα και πολύ καλά» είπε η κόρη του αξέχαστου Ντίνου Ηλιόπουλου.

«Όταν, λοιπόν, το 1995 -άνοιξα τα ημερολόγιά μου για να δω πότε συνέβη κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ- στα 23 μου και ήδη γνωστή, με κάλεσε κάποιος για να συμπρωταγωνιστήσω, το μόνο που δεν περίμενα ήταν να βρεθώ σε δύσκολη θέση, γιατί ούσα γνωστή και κόρη του Ντίνου Ηλιόπουλου αισθανόμουν ότι είμαστε μια παρέα» συνέχισε.

«Ο ύπουλος και ο πονηρός τρόπος που γίνονται κάποιες κινήσεις είναι αυτός που σε μπλοκάρει. Έχω βιώσει και ως παρατηρητής εργασιακή βία. Είναι πολύ όμορφο που η εποχή αλλάζει και υπάρχει η δυνατότητα να ακουστούν και τόσο παλιές ιστορίες, τόσο παλιός πόνος…

Την πρώτη φορά που πήγα σε ένα γραφείο παραγωγής, πριν ξεκινήσω να δουλεύω και μάλιστα με πήγε η μητέρα μου, ήμουν πολύ μικρή. Ο παραγωγός μόλις κάθισα στην καρέκλα μου είπε βγάλε την μπλούζα σου. Αυτό ήξερα να το αντιμετωπίσω γιατί σηκώθηκα και έφυγα. Τα υπόλοιπα που είναι κρυφά παιχνίδια έχουμε δυσκολία να αντιμετωπίσουμε»
κατέληξε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8y2wbsjqu4p-sf)



Ειδήσεις σήμερα:

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Όσο κι αν βρίσκω πολύ συμπαθητική τη Ζέτα Δούκα, τάσσομαι 100% με το μέρος του Γιώργου Κιμούλη»

Το τρίτο κύμα «χτυπά την πόρτα» της Αττικής - 50 με 80 νέες εισαγωγές ασθενών κάθε μέρα

Ιωάννινα: Αυτός είναι ο Ιρακινός πιλότος που επέβαινε στο εκπαιδευτικό αεροπλάνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης