Η γνωστή ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μήπως είναι ώρα να βγουν και οι Ελληνίδες ηθοποιοί να μιλήσουν; Όλοι ξέρουμε ότι στη δουλειά μας υπάρχει σεξουαλική παρενόχληση και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο να βγεις και να κατονομάσεις κάποιον, αλλά φτάνει πια».
«Αυτοί που είναι ψυχολογικά άρρωστοι και θέλουν να εκμεταλλευτούν τους νέους ηθοποιούς που ονειρεύονται να κάνουν καριέρα ας πάνε στα σπίτια τους. Και όχι να παραμένουν σε αυτή τη δουλειά βιάζοντας ψυχολογικά και σωματικά τους συναδέλφους τους. Νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε θέση όλες μας. Και επειδή είμαι μαμά και έχω μία κόρη θέλω όλο αυτό κάποτε να τελειώσει. Είναι αξιέπαινη η Σοφία Μπεκατώρου που το έκανε, γιατί θέλει πολλά κότσια. Μακάρι η πράξη της αυτή να βρει μιμητές», είπε η ηθοποιός στο περιοδικό ΟΚ!.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.