Ο λόγος για την ηθοποιό Χριστίνα Σαμπανίκου που γνωστοποίησε σε σχόλιό της στο Instagram της Τζένης Μπότση ότι είχε στο παρελθόν μία δυσάρεστη, όπως την αναφέρει, εμπειρία από τον Κώστα Σπυρόπουλο.
Η Χριστίνα Σαμπανίκου έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευχαρίστως να συνυπογράψω καθώς είχα επίσης δυσάρεστη εμπειρία σε οντισιόν που βρέθηκα μόνη μου». Και συνέχισε μετά την απάντηση της Τζένης Μπότση που της είπε ότι θα επικοινωνήσει μαζί της σύντομα: «Ναι, περιμένω τρέμοντας από νεύρα. Τόσες μέρες γυρνάει στο μυαλό μου να το γράψω αλλά με σταματούσε το γεγονός που ήμουν μόνη στην οντισιόν, χωρίς μάρτυρα».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.