Μάριον Μιχελιδάκη: «Έχω δεχτεί σεξιστική συμπεριφορά από πολιτικό – Με έχουν φλερτάρει στον αέρα»

Μάριον Μιχελιδάκη: «Έχω δεχτεί σεξιστική συμπεριφορά από πολιτικό – Με έχουν φλερτάρει στον αέρα»

«Πλέον δεν είναι εν ενεργεία πολιτικός» διευκρίνισε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ

Κατι-τρεχει-με-τη-Μαριον-Marion-Mihelidaki-3
Στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο βρέθηκε καλεσμένη η Μάριον Μιχελιδάκη, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει τύχει να δεχτεί σεξιστική συμπεριφορά στον χώρο εργασίας της.

«Μου έχει συμβεί σε πολιτικές κουβέντες να διαπιστώσω ότι υπήρξε κάποια προσέγγιση λίγο σεξιστική στη λογική ότι από τη μία, δεν μου αρέσει που μου κάνεις μια ερώτηση και με στριμώχνεις κι από την άλλη, θα απευθυνθώ στον άνδρα συμπαρουσιαστή» εξήγησε η ίδια.

«Πλέον δεν είναι εν ενεργεία πολιτικός. Ήταν μια δύσκολη στιγμή τώρα που την ανακαλώ, γιατί για να αποφύγει την απάντηση το γύρισε στη λογική ‘’Σας ακούω κύριε’’. Προς τιμήν του συναδέλφου, είπε ότι σας έχει κάνει ερώτηση η συνάδελφος».


Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε και στο on air φλερτ που της έχουν κάνει:«Έχω δεχθεί στον αέρα και χαριτωμένο φλερτ, όμορφο που δεν με έφερε σε δύσκολη θέση. Ήταν ένα πολύ σοβαρό πάνελ θυμάμαι, μόνο άνδρες, πολιτικοί και καθηγητές όπου κάποια στιγμή πέταξαν μια ατάκα που ήταν λίγο φλερτ (...)  Ήταν 7 όντως και χαριτολόγησε κάποιος λέγοντας: ‘’Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι’’. Και πετάχτηκε ένας άλλος: ‘’ Όχι και νάνος, 1.90 είμαι’’».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8tdal2lmuqh-sf)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης