Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤβρέθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και Μητροπολίτης Ιλίου Αθηναγόρας όταν βγήκε ζωντανά στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ «Επι-κοινωνία» με την Μάριον Μιχελιδάκη.
Ο Μητροπολίτης ξεκίνησε λέγοντας ότι το κλίμα είναι υπερβολικά βαρύ, αναφερόμενος στην πανδημία του κορωνοϊού και έπειτα ζήτησε από την δημοσιογράφο να απαντήσει στην εξής ερώτηση: «Έχετε σχέση με το Εξκάλιμπερ; Μάριον δεν είναι το όνομά σας;»
«Σεβασμιώτατε, είμαστε στον αέρα…» του απάντησε η Μάριον Μιχελιδάκη, με τον ίδιο να λέει ότι προσπάθησε να ελαφρύνει λίγο το βαρύ κλίμα.
Να σημειωθεί ωστόσο ότι ο χαρακτήρας της λαίδης Μάριον είναι από τον μύθο του «Ρομπέν των Δασών» και όχι από τον μύθο του «Εξκάλιμπερ».
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».