LIVE

Κορωνοϊός

Συγκλονίζει η Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο Γιώργος Κιμούλης με κακοποίησε ψυχικά - Με έβριζε χυδαία πάνω στη σκηνή

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ_ΚΙΜΟΥΛΗΣ_ΝΕΟ_2

«Καθόμουν στη λεκάνη της τουαλέτας στο διάλειμμα της παράστασης, γιατί φοβόμουν να πάω στο καμαρίνι μου» - «Βγήκα και μίλησα από την πρώτη στιγμή, αλλά πέρασε στα ψιλά» - Δώρα Χρυσικού και Νίκος Ψαρράς επιβεβαιώνουν όσα κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα - Φαίη Ξυλά: Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου

Καταιγισμό αποκαλύψεων και καταγγελιών άνοιξε με τις χθεσινές της δηλώσεις η Ζέτα Δούκα η οποία μίλησε εναντίον του Γιώργου Κιμούλη λέγοντας πως υπέστη από εκείνον σωματική και λεκτική βία.

Από χθες το μεσημέρι ηθοποιοί όπως η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Κατερίνα Γερονικολού και η Φαίη Ξυλά έχουν βγει και έχουν μιλήσει κάνοντας λόγο για προβληματικές και δύσκολες συνεργασίες.

Ευδοκία Ρουμελιώτη:  Όλοι ξέρουμε μέσα στον χώρο για τις συμπεριφορές του συγκεκριμένου ανθρώπου
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πριν από λίγη ώρα μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την μεταξύ τους συνεργασία. «Δεν μπορεί να βγαίνει ο κύριος Κιμούλης και να λέει ότι τώρα θυμηθήκαμε η Ζέτα, εγώ και άλλοι συνάδελφοι που θα μιλήσουμε, πατώντας πάνω στην κορυφαία πράξη της Μπεκατώρου. Πάντα τα λέγαμε αλλά τα λέγαμε μεταξύ μας. Όλοι ξέρουμε μέσα στον χώρο για τις συμπεριφορές του συγκεκριμένου ανθρώπου», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και στη συνέχεια σχολίασε το ότι ο Γιώργος Κιμούλης δήλωσε πως η Ζέτα Δούκα έπρεπε να έχει μιλήσει τότε, αφού ήταν πρωταγωνίστρια και δεν χρειαζόταν να φοβάται: «Εγώ δεν ήμουν μια φτασμένη ηθοποιός ήμουν 25 χρονών. Ήταν η τρίτη μου παράσταση. Δεν ήμουν πρωταγωνίστρια. Φοβόμουν, ένιωθα ότι αν μιλήσω τα βάζω με τον Γιώργο Κιμούλη και έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο και μπορεί να μην ξαναδούλευα και εγώ ζούσα από αυτή τη δουλειά».

Από τις χειρότερες εμπειρίες στη ζωή μου - Έκανα κορτιζόνη και το ήξερε
Στη συνέχεια η Ευδοκία Ρουμελιώτη περιέγραψε τη συνεργασία τους και το πρόβλημα υγείας που απέκτησε από αυτή. «Είναι από τις χειρότερες εμπειρίες στη ζωή μου. Μετά από τη συνεργασία μας παντρεύτηκα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης και το ήξερε αυτό. Απέκτησα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές… Ήμουν τρομερά ευτυχισμένη για αυτή την παράσταση, όταν άρχισα να κάνω πρόβες. Στις πρόβες όλα πήγαιναν περίφημα. Όλα ξεκίνησαν τη πρώτη φορά που ανεβήκαμε στη σκηνή. Αυτός ο άνθρωπος με κακοποίησε ψυχικά, Μετά τη συνεργασία μας φοβόμουν να ανέβω πάνω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν πάνω στη σκηνή και ερχόταν από πίσω μου και δε μπορώ να πω αυτά που άκουγα να μου λέει στο αυτί μου… Έπιασα τον καλλιτεχνικό διευθυντή και τον ίδιο και τον ρώτησα γιατί, γιατί τα έκανε όλα αυτά αφού εκείνος με είχε επιλέξει. Ευτυχώς που μετά συνάντησα ανθρώπους που με υποστηρίξανε και με στήριξαν και έμεινα σε αυτόν τον χώρο. Ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερα να κλείσω τη σεζόν. Στο διάλειμμα της παράστασης φοβόμουν να μείνω στο καμαρίνι και πήγαινα και καθόμουν στην τουαλέτα μέχρι να περάσει η ώρα για να βγω στη σκηνή… Πήγα και βρήκα τον καλλιτεχνικό διευθυντή που ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος και του είπα ότι θέλω να φύγω, και μου είπε ότι η ψυχική υγεία μου είναι πάνω από όλα».

Δεν με ενδιαφέρει αν κινηθεί νομικά εναντίον μου
Όσο για το ότι ο Γιώργος Κιμούλης έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη είπε: «Δεν με ενδιαφέρει, να κάνει ό,τι θέλει. Να μου κάνει μήνυση να με πάει στα δικαστήρια. Έχω μιλήσει για αυτό δε μιλάω πρώτη φορά. Αυτά που λέω είναι όλα αλήθεια. Είχα στήριξη από την οικογένειά μου και τη μητέρα μου. Φοβόμουν να πάω να μαζέψω τα πράγματά μου από το καμαρίνι μου. Σωματικά δεν είχε γίνει βίαιος, είχε γίνει λεκτικά. Δεν ήξερα γιατί τα περνάω όλα αυτά. Ούτε σεξουαλικά με παρενόχλησε ποτέ. Το βράδυ που είπε “φεύγω” συνέβη κάτι που δε θέλω να πω. Είχαν μαζευτεί πολλά και αυτό που συνέβη εκείνη τη μέρα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι… Αν έβγαινε και έλεγε ότι ήταν μια άτυχη στιγμή, ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος της ζωής τους, αν ζήταγε συγγνώμη ίσως να το αντιμετωπίζαμε διαφορετικά όμως ακόμα και χθες έγινε μια προσπάθεια να διαστρεβλωθούν τα πράγματα….Δε φοβάμαι πια, δε φοβάμαι ότι δε θα ξαναβρώ δουλειά…. Όταν εγώ βγήκα και μίλησα πρώτη φορά για αυτό πέρασε στα ψιλά γράμματα».


Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλά για τη δική της τραυματική εμπειρία από τη συνεργασία με τον Κιμούλη

Φαίη Ξυλά:  Ίσως η χειρότερη συνεργασία μου - Μιλούσαμε μόνο στη σκηνή
Για τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και η Φαίη Ξυλά. Η ηθοποιός που έχει συνεργαστεί μαζί του σε δυο θεατρικά έργα με ανέφερε πως αυτές η συνεργασίες της ήταν από τις πιο δύσκολες στη ζωή της και κάποια στιγμή είχαν φτάσει σε σημείο να μη μιλάνε καν παρά μόνο πάνω στη σκηνή.

«Ήταν από τις πιο δύσκολες ίσως η χειρότερη συνεργασία μου αυτή με τον Γιώργο Κιμούλη. Από εκεί και πέρα έβαλα τα όρια μου με αποτέλεσμα να έχουμε μια συνεργασία χωρίς καμία επαφή, που δεν είχαμε καμία συνομιλία. Διεκπεραιώθηκε η συνεργασία, πολύ δύσκολα. Θεωρώ απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε να εκμεταλλεύεται τη θέση του ως σκηνοθέτης ή θιασάρχης. Αν η κοπέλα δέχτηκε σωματική ή λεκτική βία ή όλα αυτά που περιγράφει είναι καταδικαστέο… Εμείς με τον Γιώργο Κιμούλη είχαμε άλλα ζητήματα που αν τα πω μειώνουμε το περιστατικό», ανέφερε η Φαίη Ξυλά.

Η Φαίη Ξυλά μιλά για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη


Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα της Ζέτας Δούκα

Ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού εξέδωσαν πριν επίσημη ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου τους, στην οποία επιβεβαιώνουν ουσιαστικά τα όσα κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης Closer στην οποία συμμετείχαμε κι εμείς. Δυστυχώς, ήμασταν μπροστά σε πολλά περιστατικά τα οποία ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση προς τη Ζέτα και τη συγχαίρουμε για το θάρρος της».

Η ανακοίνωση διαβάστηκε από τη Φαίη Σκορδά στο Πρωινό.

Δώρα Χρυσικού – Νίκος Ψαρράς: Η ανακοίνωση για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος για τα εμβόλια: Το αλαλούμ στην ΕΕ φέρνει ως και 60% μείωση των εμβολιασμών


Γιώργος Κιμούλης: Τα «τραύματα» των θεατρικών παρτενέρ του και η τηλεοπτική του «αστοχία»


Survivor: Στον... τάκο Ανθή Σαλαγκούδη, Περικλής Κονδυλάτος και Ασημίνα Ιγγλέζου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (162)

Άννα

Πόσο πληγωμένη και πονεμένη η κοπέλα.Και τα πέρασε όλα αυτά για να αναδειχθεί άλλος.

Οι ματαιοδοξοι πληγωνονται ευκολα

Οι τεμπέληδες και οι τεμπελες που έχουν κάνει το χομπι τους επάγγελμα και δε θέλουν να χτυπάνε 8ωρα ξυπνώντας από τις 6 το πρωί, δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πως ο ένας κάνει μπουλιγκ στον αλλο

Ο μαδουρΑλέξης έφερε και υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών και o Koύλης την τιμά

+1

Αναποδεμος

Μιλάει η Ρουμελιώτη και λέει μου ασκούσε ψυχολογική και λεκτική βία. Λες οκ,η γυναίκα έχει κάτι να καταθέσει και το κάνει. Έχει σχέση με την καταγγελία της Δούκα. Η Χρυσικού με τον Ψαρρα λένε επιβεβαιώνουμε κάποια περιστατικά γιατί ήταν παρόντες ,δεν λένε όμως ποια,λογικά θα κληθούν ως μάρτυρες της γυναικας και εκεί θα πουν τι ξέρουν,αν υπήρξε και σωματική βία. Και πάμε στο τέλος στην Ξύλα,λέει ότι ήταν μια κακη εμπειρία η συνεργασία της,και αν η κοπέλα δεκτική λεκτική και σωματική βία είναι καταδικαστέο αλλά αυτή είχε αλλά θέματα με το Κιμούλη. Δλδ δεν πέρασα καλά αλλά όχι για τους λόγους που λέει η Δούκα,για άσχετους που δεν τους λέω απλά βγαινω και εγώ να πω κάτι. Δλδ θα μπορούσαν να είναι τσακωμενοι γιατί κάποιος έκλεψε τον άλλον,άσχετο αλλά να το πω. Πάντως ο Κιμούλης στο Μέγκα αρνήθηκε το περιστατικο με την κλωτσιά αλλά ουδέποτε αρνήθηκε τις φωνές και τους τσακωμούς. Όπως και ότι δεν θα αποσύρω την μήνυση αν η κα Δούκα αλλάξει και πει ότι δεν με κλώτσησε αλλά.. πήγε Εγώ την Δούκα πιστεύω ,αλλά αυτή πρέπει να τα αποδείξει,όχι ο Κιμούλης

ασδφ

Ο Κιμούλης ασκεί ψυχολογική βία σε ηθοποιούς -είναι λάθος! Εμείς κατασπαράζουμε σαν πεινασμένοι λύκοι τον Κιμούλη -είναι σωστό!

Ο θεος

Καλο ειναι να λεγονται ολες αυτες οι απαραδεκτες συμπεριφορες. Αντρες και γυναικες και παιδια ξερετε τι λεω? Με σκοπο να προσπαθησουμε να μειωσουμε ολες αυτες τις κακοποιησεις και τα σεξιστικα σχολια, ΟΛΟΙ στο ινσταγκραμ τωρα!!! Μολις βλεπετε ενα προφιλ που νιωθετε οτι σας προκαλει και νιωθετε αβολα με υπονοουμενο REPORT REPORT. Ανελεητο REPORT. Τωρα οχι αυριο, κλειστε σε ολους και σεεε ολες αυτους τους πρπστυχους λογαριασμους!

Χάρης

Στον καναπέ με ξηρούς καρπούς και ποπ κόρν παρακολουθώ και λύνομαι στα γέλια με το ξεκατίνιασμα των αριστερών.

Μας τρέλαναν

Φαντάσου τι θα έλεγαν για τον Χόρν... Αυτό μόνο.

τώρα εσύ βλακάκο...

βάζεις στην ίδια πρόταση τον Κιμούλη με τον Χορν... μάλιστα...

..

Μη βλασφημείς! Δε συγκρίνονται τα ανόμοια. Του Κιμούλη το μάτι πάντα γυάλιζε,ας μην κοροϊδευόμαστε!

Ελλαδα 2021 μΧ

Παπουτσής , Διαμαντοπούλου , Δαμανάκη , Ψαριανός , Κιμούλης.......η αριστερή διανόηση.....αχαχαχχαχχααχ !!!

Κλαίν τα παλικάρια ωρέ Μακεδονομάχοι

Μα που ήταν τόσα χρόνια όλοι οι καταπιεσμένοι φασίστες που τους βαρούσαν οι γυναίκες τους χαχαχαχα

μια ωραία ατμόσφαιρα

Κιμούλης, Κραουνάκης, Λαζόπουλος... Άσε, καταλάβαμε

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης