
Ο τυπος ειναι φουλ στα κομπλεξ, το ματι του ειναι ομοιο με κιλερ, αυτα που αρχισαν να βγαινουν στη φορα ειναι μονο η κορυφη του παγωβουνου ορματε του .....η
Άλλου είναι το πιο ανησυχητικό. Στο ότι η συγκεκριμένη "καλλιτέχνις" έχει σχεδόν 500,000 ακολούθους στο Ίνσταγκραμ... Με το 60% της χώρας να έχει επαφή με τα Social media και με το Facebook να έχει στην Ελλάδα πενταπλάσιους λογαριασμούς από το Ίνσταγκραμ, μάλλον είναι ο μόνος που δεν ακολουθώ την κυρία.
Να ανοίξουν κι αλλά στόματα, όλοι οι βίαιοι τύποι (λεκτικά, σωματικά, σεξιστικά) πρέπει να καταγγέλλονται. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπάρχουν άντρες καταγγέλλοντες για τον συγκεκριμένο, μόνο σε πιο ευάλωτα άτομα φερόταν λεκτικά ή σωματικά βίαια, όπου τον «έπαιρνε» (δηλ. ακραίος σεξισμός).
Είναι η αριστερά ηλίθιοι. Ο Γιώργος Κιμούλης υπήρξε κορυφαία μορφή του αντιμνημονιακού αγώνα του ΣΎΡΙΖΑ. Ευαίσθητη κυρία Ακρίτα που είσαι τώρα; Έχασες την φωνή σου επειδή είναι αριστερός;
Όταν παρακαλούσε η κάθε αταλαντη να τη βαλει καπου ήταν θεός!!! Μετα που τις εκραζε γιατι ηταν χάλια έγινε τέρας! Ούστ ρεεεεεε
Αυτό είναι ψυχακι είχα και εγώ ως φοιτητής έναν που την είχε δει κάπως μου άρχισε τα μπινελικια λέω οκ είναι μέσα στο γκειμ μάλλον έτσι πάει ..μια δυο τρεις φορές ευτυχώς είμαι Χαγιατε αρμυ σκέφτηκα αμέσως ότι αυτό το ανθρωπάκι είναι βιτσιοζο και βγάζει απωθημένα και γούστα μαζί βρίζοντας με..όταν το ξανακάνε τον άρπαξα τον γέρο με την μία... τελικά την έκανα μου έδωσε και ένα μηνιατικο επιπλέον !! Αλλά βλέπω και εδώ στα σχόλια κάτι ψυχακια που είστε μερικά..
Ο Κιμουλης μου ειναι ενας αντιπαθης Συριζαιος, ομως παρακαλω ξαναδειτε προσεχτικα το βιντεο και σκεφτητε αν ειναι δυνατον η απιστευτη ενταση και το στρες που βγαζει η κυρια Ζετα Δουκα, προβαινοντας στις καταγγελίες περι μπουλιγκ, να οφειλονται ή οχι σε λεκτικη βια που δεχτηκε απο καποιον πριν 12 χρονια. Η δικη μου εκτιμηση ειναι οτι αυτα οφειλονται σε συσωρευμενα και κυριως σημερινα προβληματα, τα οποια λειτουργουν σαν μεγενθυντικος φακος για καθε -λιγο ή πολυ- δυσαρεστο γεγονος της ζωης της. Γιαυτο αλλωστε και ο Φρόιδ εστιαζει στα παιδικα χρονια του ανθρωπου. Θεωρω λοιπον οτι η κυρια χρειαζεται βοηθεια απο τους οικειους και τους φιλους της, καθοτι ειναι αδικο να πληρωνει ο -εκαστοτε- Κιμούλης ολα τα ...σπασμενα γυαλικά μιας ολοκληρης ζωης. Διοτι ετσι που παμε σε λιγο η κοινωνια θα ακουει "λυκος στα προβατα" και θα αδιαφορει επιδεικτικα.
δεν μου λες γερονικολου, πως έγινες γνωστή εσύ και σε τρώμε στην μάπα τώρα; όταν ανέχεσαι κάτι και το εξαργυρωνεις μετά, συναλλαγή λέγεται