Θεοφανία Παπαθωμά: «Όταν έρθει η σειρά μου για το εμβόλιο θα το σκεφτώ»

Θεοφανία Παπαθωμά: «Όταν έρθει η σειρά μου για το εμβόλιο θα το σκεφτώ»

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πανδημία του κορωνοϊού, το εμβόλιο και τις πολυσυζητημένες απόψεις του συζύγου της

theofania_papathoma
Καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πανδημία του κορωνοϊού, το εμβόλιο και τις πολυσυζητημένες απόψεις του συζύγου της, Γρηγόρη Πετράκου.

«Είμαστε υπέρ των εμβολίων εφόσον αποδειχτούν ότι είναι ασφαλή. Ακόμη δεν έχουμε πειστεί. Εδώ δεν έχουν πειστεί οι γιατροί. Εμείς τους γιατρούς ακούμε. Εγώ δεν έχω προσωπική άποψη, ούτε ο Γρηγόρης.

Οι ειδικοί γιατροί διεθνούς φήμης που βγαίνουν και μιλάνε δεν έχουν πειστεί. Τους παρακολουθούμε. Όταν έρθει η σειρά μου να το κάνω, θα δούμε. Αυτά είναι υποθετικά σενάρια. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται αύριο. Κάθε μέρα τα δεδομένα αλλάζουν. Όταν θα κληθώ να αποφασίσω, εκείνη τη στιγμή θα αποφασίσω. Τα βασικά εμβόλια τα έχουμε κάνει στα παιδιά μας.

Σαν οικογένεια, εμείς ακούμε τους γιατρούς. Και αυτά που δημοσίευσε ο Γρηγόρης ήταν τα βίντεο και οι πίνακες των ειδικών. Δεν έχουμε δική μας άποψη, ούτε εγώ ούτε ο Γρηγόρης. Σαν οικογένεια φοράμε μάσκα εκεί που είναι υποχρεωτική. Σεβόμαστε τους ανθρώπους που φοβούνται. Αν δεν ήταν υποχρεωτική η μάσκα δε θα τη φορούσαμε» είπε, μεταξύ άλλων, η Θεοφανία Παπαθωμά.

Δείτε το βίντεο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8t1bw9zqdwx-sf)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης