Survivor: Η... εισβολή των δυο νέων παικτών και τα δάκρυα του Τριαντάφυλλου - Δείτε βίντεο

Survivor: Η... εισβολή των δυο νέων παικτών και τα δάκρυα του Τριαντάφυλλου - Δείτε βίντεο

Το ντέρμπι με έπαθλο το φαγητό, ο τσακωμός Τριαντάφυλλου και Περικλή, η δημοφιλής Ανθή Σαλαγκούδη και η ενίσχυση με  Βαλέρια Χοψονίδου  και  Μαριάνθη Κάσδαγλη

pjimage
Εντάσεις, τσακωμούς και ειρωνείες, είσοδο νέων παικτών και ντέρμπι στο στίβο μάχης. Τα πάντα είχε και το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 στον Άγιο Δομίνικο.

Η επόμενη ημέρα μετά την ψηφοφορία αποχώρησης που έφερε μεγάλες ανατροπές με την Ανθή Σαλαγκούδη να βγαίνει πιο δημοφιλής παίκτης και να παραμένει στο παιχνίδι, ήταν το θέμα συζήτησης στην παραλία των «κόκκινων». Η Ανθή συνέχισε να απορεί με την απόφαση του κοινού και τον Τριαντάφυλλο να της ζητάει συγγνώμη που την ψήφισε.




Ο Κορομι φρόντισε πάλι να ταΐσει τους συμπαίκτες του με τον Τριαντάφυλλο να ενθουσιάζεται από την ψαριά που έβγαλε για ακόμα μια φορά ο συμπαίκτης του. «Άσε τις σούπες, να τα κάνουμε ψητά να χορτάσουμε» πρότεινε ο γνωστός τραγουδιστής στους…σεφ της ομάδας.


Κλείσιμο

Ωστόσο κατά την ώρα του φαγητού υπήρξε ένταση. Περικλής με Τριαντάφυλλος τσακώθηκαν,  με τον τραγουδιστή να αποκαλεί τον συμπαίκτη του «καραγκιζάκο» και τον σχεδιαστή κοσμημάτων να μην δίνει έκταση και να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους.



Πριν τον αγώνα των δυο ομάδων με έπαθλο φαγητό, ο Τζειμς Καφετζής αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, δίνοντας συγχαρητήρια στην Ανθή που έσωσε τον Περικλή με το να δώσει την Ελισάβετ και με αυτή την απόφασή της να αποδυναμώσει τους «κόκκινους».




Στον αγώνα θα συμμετείχαν και οι δυο νέες παίκτριες του Survivor 4. Η Βαλέρια Χοψονίδου  (αδελφή της συζύγου του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπίας Χοψονίδου), στους μπλε και η Μαριάνθη Κάσδαγλη (29 ετών, υποπλοίαρχος πολεμικού ναυτικού) στους κόκκινους.




Στο στίβο μάχης οι δυο ομάδες έδωσαν φοβερή μάχη. Μπλε και κόκκινοι πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το τέλος. Στο 9-9 Κοψιδάς και Τζειμς τα έδωσαν όλα για να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους με τον αρχηγό των μπλε να κερδίζει στο νήμα αυτόν των κόκκινων και μάλιστα στους στόχους που είναι και το δυνατό σημείο του μπασκετμπολίστα-ηθοποιού.




Μετά τη νίκη τους οι μπλε απόλαυσαν πίτσες.




Απογοήτευση στην μπλε ομάδα για ακόμα μια ήττα την 4η συνεχόμενη από τηνη ημέρα που άλλαξαν οι ομάδες. Με τον Τριαντάφυλλό να δακρύζει και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να «κράζει» τον Τζειμς για το ότι δεν σεβάστηκε τον τραγουδιστή.






Οι μπλε νίκησαν και στο κουίζ και έφαγαν και γλυκάκι.



Ειδήσεις σήμερα: 

Βέμπερ για σύλληψη Ναβάλνι: Η ΕΕ πρέπει να τιμωρήσει τον Πούτιν

Συνελήφθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι είχε βιάσει 11χρονη αθλήτρια

Τζότζο Σίουα: Η εκατομμυριούχα έφηβη youtuber ανακοίνωσε ότι είναι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης