Και ο Σαρμπέλ στο Ντουμπάι - Το άλμπουμ του ταξιδιού του
Στο κοσμολίτικο Εμιράτο ταξίδεψε ο Κυπριο-λιβανέζος τραγουδιστής
Στο Ντουμπάι βρέθηκε ο Σαρμπέλ και θέλησε να μοιραστεί στο instagram στιγμιότυπα από το ταξίδι του.
Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει καταγωγή από τον Λίβανο, καθώς γεννήθηκε στο Σάουθγκεϊτ του Λονδίνου από Κύπριο πατέρα μουσικό και Λιβανέζα μητέρα δικηγόρο, ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Αγγλία, μαζί με τη σύζυγό του Ελπίδα Τούμα, με την οποία παντρεύτηκε στην Σαντορίνη το 2014.
Ο τραγουδιστής που είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision το 2007, με το τραγούδι «Γεια σου Μαρία», θέλησε να φορέσει ακόμη και κελεμπία στο Ντουμπάι, εναρμονισμένος με τον στιλιστικό κώδικα του Αραβικού Εμιράτου.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.