Ο Σαρμπέλ τα τελευταία χρόνια ζει το Λονδίνο και σήμερα το πρωί μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για τα όσα συμβαίνουν στην Αγγλία λόγω του κορωνοϊού και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.
Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως εμφάνισε όγκο στις φωνητικές χορδές και για τον λόγο αυτό χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο.
Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Πριν από δύο χρόνια έκανα εγχείρηση γιατί είχα όγκο. Έβγαλα ένα όγκο στις φωνητικές μου χορδές και χρειάστηκε να χειρουργηθώ για να τον αφαιρέσω. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό το πρόβλημα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν καρκίνος. Από τότε ο λαιμός μου είναι ευαίσθητος. Πριν από λίγο καιρό είχα πάλι πρόβλημα, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δε χρειάζεται να κάνω επέμβαση. Από τον Ιανουάριο που έχω πρόβλημα ξανά, έκανα αφωνία και για ενάμιση μήνα»
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.