Ο... πόλεμος των ριάλιτι: Mάγειρες και ζευγάρια στο «μπλέντερ»

Το «MasterChef» ξεκινά στο STAR στις 25 Ιανουαρίου και η «Μάχη των ζευγαριών»  έρχεται στον ALPHA με παρουσιαστή τον Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο - Τα δύο κανάλια δίνουν με αυτό τον τρόπο τη δική τους απάντηση στον «πόλεμο των ριάλιτι»

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
masterchefefimerida
Ερχονται μάγειρες. Ερχονται αγρότες. Ερχονται τραγουδιστές. Ερχονται και ζευγάρια. Οι τηλεοπτικές θύρες είναι ανοιχτές και αναμένουν όλες τις κοινωνικές, επαγγελματικές και οικονομικές κατηγορίες να μπουν σε ένα ριάλιτι προκειμένου να αναδειχθεί ο καλύτερος.

Εν τω μεταξύ, τα κανάλια κάνουν ταμείο και διαπιστώνουν πως, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων στον τομέα της μυθοπλασίας, αυτό που πραγματικά πουλάει στις μέρες μας είναι το ριάλιτι. Γι’ αυτό ακόμη και οι δύσπιστοι, ακόμη και όλοι όσοι έλεγαν μέχρι χθες «απεταξάμην τα ριάλιτι», πλέον αλλάζουν ρότα και αναζητούν τους δικούς τους ανθυποσελέμπριτι και τους «wannabe τα πάντα, φτάνει να κερδίσω followers».
f1---DSC_8238
Ο γνωστός από το «Bachelor» Παναγιώτης Βασιλάκος επιστρέφει στον ALPHA, αυτή τη φορά για να παρουσιάσει το νέο ριάλιτι για ζευγάρια

12 ζευγάρια σε θέσεις μάχης
Είναι ένα ριάλιτι που θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Και δεν θυμίζει κανένα άλλο. Στη «Μάχη των ζευγαριών», 12 ζευγάρια, από τα 6.000 που δήλωσαν υποψηφιότητα, θα μπουν σε μια πολυτελή βίλα, η οποία διαθέτει τα πάντα, όπως γήπεδο μπάσκετ, πισίνες, τζακούζι, πολυτελείς ανέσεις και πολλούς χώρους για να διεκδικήσουν ένα έπαθλο ως 100.000 ευρώ.

Στις δοκιμασίες που θα γίνονται, τα ζευγάρια θα αναμετρηθούν σε επίπεδο φυσικής δύναμης, αντοχής της σχέσης τους, ενώ κάθε εβδομάδα θα υπάρχει μία αποχώρηση, η οποία θα προκύπτει από ψηφοφορία εντός της βίλας και στη συνέχεια κατόπιν μονομαχίας μεταξύ δύο ζευγαριών που θα φτάνουν στην τελική μονομαχία.
Κλείσιμο
f2--5005533
Η Σάσα Σταμάτη αναλαμβάνει ρόλο coach στη «Μάχη των ζευγαριών»

Δεν θα υπάρχουν σελέμπριτι αλλά ζευγάρια με πολλούς followers, με ισχυρό διαδικτυακό εκτόπισμα και φυσικά με πολλή ανάγκη να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο. Το όνομα-έκπληξη στο ριάλιτι είναι η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, η οποία θα είναι η coach που θα έρχεται στη βίλα, θα αλληλεπιδρά με τα ζευγάρια, θα διοργανώνει κάποιες δοκιμασίες στις οποίες, σύμφωνα με το format, θα δοκιμάζονται έξι θεμέλια της αγάπης: ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, αφοσίωση, επικοινωνία, συνεργασία και αντοχή. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες θα είναι αυτή της «τελετής των βραχιολιών», η οποία, όπως μαρτυρά και ο τίτλος, θα είναι η πιο έντονη πρόκληση των ζευγαριών απέναντι στην αγάπη που τους ενώνει.

Ο παρουσιαστής του φιλόδοξου πρότζεκτ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο πρώτος Ελληνας Bachelor που επιστρέφει στον ALPHA με έναν διαφορετικό ρόλο και θα αναλάβει να παρουσιάζει τις δοκιμασίες και να εμψυχώνει τα ζευγάρια να πετύχουν τον στόχο τους για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

8.500 μάγειρες στην αναμονή
Κι όμως, οι συμμετοχές πλησιάζουν τις 10.000 και μιλάμε για τον 5ο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου. Η μαγειρική μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και φυσικά η τηλεθέαση είναι ένα πολύ ωραίο ορεκτικό για να δηλώσεις συμμετοχή και να βρεθείς απέναντι από τους Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, οι οποίοι παραμένουν στις θέσεις τους ως κριτές. Φέτος, λόγω κορωνοϊού, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο ριάλιτι το οποίο προσαρμόζεται στις ειδικές συνθήκες. Τις πρώτες θα τις δούμε από τις οντισιόν οι οποίες θα προβάλλονται Δευτέρα με Τετάρτη. Πρώτη σημαντική αλλαγή είναι το γεγονός πως πλέον δεν θα δούμε τους υποψηφίους να συνοδεύονται από τους συγγενείς και τους φίλους τους ενώ θα μαγειρεύουν ξεχωριστά και μάλιστα στο πλατό του «MasterChef». Με τρία «Ναι» οι παίκτες θα περνούν απευθείας στο σπίτι, οπότε τα πράγματα δυσκολεύουν και επιταχύνονται οι διαδικασίες των οντισιόν για όσους είναι ικανοί να πάρουν ποδιά. Επιπλέον δεν θα υπάρχουν φέτος pins ενώ καταργούνται και οι ομάδες των κριτών.

Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα, στο ριάλιτι παραμένουν εκτός από τους τρεις κριτές, και ο Γιάννης Αποστολάκης, ο οποίος θα έχει διευρυμένο και διαφορετικό ρόλο λόγω COVID, ο Νίκος Θωμάς, ως ο άνθρωπος που εκτελεί πολύ σημαντικό ρόλο στην αποθήκη τροφίμων ως food and beverage manager. Νέο πρόσωπο θα είναι ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του food stylist για τα πιάτα των παικτών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης