Survivor: Ο Τριαντάφυλλος τη «λέει» στη Μαριπόζα και το Twitter τον χειροκροτά

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος τη «λέει» στη Μαριπόζα και το Twitter τον χειροκροτά

Ο Τριαντάφυλλος ενοχλήθηκε όταν η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου ειρωνεύτηκε την Ασημίνα Ιγγλέζου στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι

befunky-collageΑ
Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor τα «αίματα», μεταξύ των δύο ομάδων, άναψαν για τα καλά, ενώ ένα περιστατικό που σημειώθηκε μεταξύ του Τριαντάφυλλου και της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου προκάλεσε... χαμό στο Twitter.

Ανάμεσα, λοιπόν, στις κουβέντες που αντάλλαξαν Μπλε και Κόκκινοι, η Ασημίνα Ιγγλέζου αναφέρθηκε στο πάθος που βλέπει στη νέα της ομάδα και δήλωσε σχεδόν βουρκωμένη πως θαυμάζει τους κόκκινους γιατί, παρά τις συνεχείς τους ήττες και τη διαρκή πείνα, βρίσκουν τη δύναμη να σηκωθούν και να αγωνιστούν ξανά και ξανά με όλη τους την ψυχή.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας έφεραν ειρωνικά χειροκροτήματα από τη Μπλε ομάδα, με την Μαριπόζα, μάλιστα, να αναφέρει γελώντας... «Ασημίνα Ιγγλέζου 2021». Τότε, ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο και απευθύνθηκε στην influencer λέγοντάς της:

«Μαριπόζα, είσαι ένα φρέσκο κορίτσι, όμορφο, με πολλούς followers στο Instagram. Είσαι πολύ γλυκό παιδί και πραγματικά θέλω να σε ακολουθήσω και στο Instagram, γιατί μου κινείς το ενδιαφέρον, αλλά μια γυναίκα που είναι μάνα και μίλησε με τρεμάμενη φωνή και πήγε να κλάψει σε κάτι που έβαλε την ψυχούλα της, εσύ έκανες ότι ενθουσιάστηκες και χειροκρότησες ειρωνικά. Δεν σε τιμάει ρε συ. Στο λέω φιλικά τελείως. Επειδή σε συμπαθώ στο λέω, σαν συμβουλή ως μεγαλύτερος. Αν δεν το έκανες για την Ασημίνα και το έκανες για κάτι άλλο, σου ζητάω συγγνώμη. Αν το έκανες για την Ασημίνα, μην ξεχνάς ότι σε ακολουθεί πολύς κόσμος σαν την Ασημίνα και δεν βγάζει ωραία εικόνα για σένα αυτό».

«Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αν και δεν έχει καμία σχέση η επαγγελματική μου υπόσταση με το τι λέγεται εδώ πέρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό για την εικόνα οποιουδήποτε να χειροκροτάει ειρωνικά, σε κάτι που είναι αστείο και άτοπο. Επίσης, δεν ξέρω πού κολλάει πάλι η ηλικία μου και η επαγγελματική μου υπόσταση, με την ηλικία της Ασημίνας και ότι είναι μάνα» του απάντησε η Μαριπόζα και όπως μπορείτε να καταλάβετε το Twitter πήρε φωτιά:

Κλείσιμο












Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτιά σε συσκευαστήριο στο Ζευγολατιό Κορινθίας - Δείτε εικόνες και βίντεο

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης - «Το θέλαμε πολύ»

Μητσοτάκης: Διατηρούμε το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών υδάτων στην Κρήτη κι αλλού όταν το επιλέξουμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης