Αποχώρηση Κάτιας από το Survivor: Η αποστομωτική απάντηση του Τριαντάφυλλου σε Περικλή και Κώστα και η… θέση του Twitter

Αποχώρηση Κάτιας από το Survivor: Η αποστομωτική απάντηση του Τριαντάφυλλου σε Περικλή και Κώστα και η… θέση του Twitter

Περικλής: «Μας φέρθηκε σαν σκουλήκια» - Κώστας: «Έφυγε σαν κλέφτης» - Με την Κάτια Τριαντάφυλλος, Αλέξης και το...Twitter - Δείτε βίντεο

katia_tara
Η Κάτια Ταραμπανκό από χθες αποτελεί παρελθόν από το Survivor 4, καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στάθηκε εμπόδιο στο να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και να συνεχίζει να αγωνίζεται για τους «Διάσημους».

Την αποχώρηση της Κάτιας ανακοίνωσε σε έκτακτο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός, λέγοντας πως είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο οι συνθήκες στο φετινό Survivor δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει.

Ο Γιώργος Κοψιδάς που ήταν ο παίκτης που είχε έρθει πιο κοντά της στην παραλία των «Διάσημων» εξέφρασε την λύπη του όμως δήλωσε αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουν και χωρίς το μοντέλο στο παιχνίδι.

Ο Περικλής Κονδυλάτος στη συνέχεια πήρε τον λόγο και εξαπέλυσε επίθεση στην Κάτια, λέγοντας πως το Survivor να της γίνει μάθημα «ότι οι άνθρωποι δίπλα της δεν είναι σκουλήκια που τους ποδοπατάς», με τον Τριαντάφυλλο να γυρνάει προς τους συμπαίκτες του και να εκφράζει την απορία του για τα λεγόμενα του 41χρονου σχεδιαστή κοσμημάτων, ο οποίος, όπως είπε, δεν της συγχώρησε ότι πήρε το ρύζι κρυφά από την ομάδα.

Κλείσιμο
Με τον Περικλή διαφώνησε και ο Αλέξης Παπάς, ενώ ο Πάνος Καλίδης, που βοήθησε την Κάτια στην κατανάλωση του ρυζιού, απέφυγε να σχολιάσει.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος από την ομάδα των «Μαχητών» έδειξε ξαφνιασμένος από την αποχώρηση της Κάτιας λέγοντας πως «φεύγει σαν κλέφτης». Η αντίδραση του Τριαντάφυλλου ήταν άμεση ξεκαθαρίζοντας στον 36χρονο ζαχαροπλάστη πως η Κάτια δεν έφυγε σαν κλέφτης, αλλά είχε προβλήματα υγείας, ενώ απάντησε και στον Περικλή για τα «σκουλήκια».




Η Κάτια Ταραμπανκό μπορεί να…μπήκε στο μάτι ορισμένων συμπαικτών της και για το ρύζι που «καβάτζωσε», όμως για το κοινό σύμφωνα με τις ψηφοφορίες ήταν από τις πιο αγαπημένες παίκτριες, γι’ αυτό και συνέχεια έβγαινε δημοφιλής, ενώ και για τους χρήστες του Twitter  ήταν νικήτρια.




















Δείτε βίντεο: Αποχώρηση Κάτιας από το Survivor: Η αποστομωτική απάντηση του Τριαντάφυλλου
Αποχώρηση Κάτιας από το Survivor: Η αποστομωτική απάντηση του Τριαντάφυλλου


Ειδήσεις σήμερα

Survivor: Στο νοσοκομείο ακόμα δυο παίκτες, το…τέλος της Κάτιας και η ανατροπή

Θεσσαλονίκη: Φοιτήτρια καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή του ΑΠΘ

ΗΠΑ: Συνελήφθη «καουμπόι» που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει οπλισμένος στην Ουάσινγκτον-Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης