Survivor: Εκτός ριάλιτι η Κάτια Ταραμπανκό;

Survivor: Εκτός ριάλιτι η Κάτια Ταραμπανκό;

Θρίλερ με την υγεία της πιο δημοφιλούς παίκτριας του Survivor

katia-tarampanko-katagogi-poy-paiktria-survivor-agapi-tin-ellada_5ffc576e12925
Φήμες, που ολοένα γίνονται και πιο έντονες, θέλουν την Κάτια Ταραμπανκό να εγκαταλείπει το Survivor. Η πιο δημοφιλής παίκτρια του παιχνιδιού, μετά τη νοσηλεία της για δεύτερη φορά σε κλινική του Άγιου Δομίνικου, φαίνεται να θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα εξαιτίας της βεβαρημένης υγείας της. Την αποχώρησή της, έαν ισχύουν οι φήμες, θα την ανακοινώσει στα επόμενα επεισόδια ο Γιώργος Λιανός.

Όσον αφορά το αποψινό αγώνισμα μεταξύ των δύο ομάδων, αυτό θα έχει ως έπαθλο και πάλι φαγητό, με τους Διάσημους να το χρειάζονται σίγουρα περισσότερο.

Οι παίκτες θα φορέσουν για ακόμα μία φορά μάσκα με την οποία δεν θα μπορούν να δουν τίποτα και θα περάσουν από το στίβο… μάχης, ενώ δεν θα λείψουν και τα ατυχήματα.

Η ένταση είναι μεγάλη και τα περιθώρια στενεύουν για την κόκκινη ομάδα που συνεχίζει να χάνει τόσο αγωνίσματα, αλλά και παίκτες.

Και ενώ η συμμετοχή της Κάτιας Ταραμπανκό στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ακόμη αμφίβολη, το μοντέλο δέχεται... επίθεση από την συμπαίκτριά της, Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Όταν έφερα εγώ δυο νίκες, πιστεύω πως αυτό τη συνέτριψε. Αυτό ήταν. Πως είναι μια βασίλισσα που ξαφνικά της πετάς το στέμμα; Σα να φοράει μια μάσκα. Όταν θα βγάλει τη μάσκα και θα δείξει το αληθινό της πρόσωπο, τότε μπορώ να έχω και μια ξεκάθαρη εικόνα για την Κάτια» λέει χαρακτηριστικά η Ελίσαμπεθ Ελέτσι στο αποψινό επεισόδιο.

Δείτε το τρέιλερ:

Κλείσιμο
Survivor | Trailer | 17/01/2021

Ειδήσεις σήμερα

Αυτός είναι ο... παράγοντας που κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Στην κατάψυξη η χώρα την Κυριακή - Κρύο και παγετός μετά τον χιονιά

Έτσι θα επαναλειτουργήσει η αγορά από αύριο - Αναλυτικός οδηγός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης