Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Χαίρομαι που πήγε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor γιατί αλλιώς θα ήταν άνεργος»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Χαίρομαι που πήγε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor γιατί αλλιώς θα ήταν άνεργος»

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και ο τραγουδιστής φαίνεται πως τα έχουν βρει

papadopoulou-682x384
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος -πριν εκείνος φύγει για Survivor- αποκατέστησαν τις σχέσεις τους και σήμερα ως καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά, περιέγραψε πώς τα βρήκαν με τον τραγουδιστή.

«Μιλήσαμε με τον Τριαντάφυλλο, μου έστειλε μήνυμα ότι δεν τα εννοούσε έτσι. Του είπα κι εγώ ας το κλείσουμε εδώ. Μου μίλησε γλυκά, τον συγχώρησα κι εγώ. Εκείνος μου είπε μετά να βγούμε σε κάποια εκπομπή μαζί ή να βγω δημόσια και να πω ότι τα βρήκαμε. Δεν χρειάζεται…

Τον πήρα τα Χριστούγεννα τηλέφωνο για χρόνια πολλά, με πήρε κι εκείνος πίσω. Τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω αν πάει στο Survivor. Μάλλον ήταν στον δρόμο και δεν μου απάντησε. Του είπα καλή επιτυχία. Τον βλέπω ότι τα πάει πάρα πολύ ωραία, έχει γίνει ένα με την ομάδα και στα αγωνίσματα βελτιώνεται.

Είπαν ότι οι παίκτες παίρνουν 6.500 την εβδομάδα, οπότε εγώ χαίρομαι για τον Τριαντάφυλλο, γιατί αυτή την περίοδο είναι κλειστά όλα τα κέντρα διασκέδασης, άνεργος θα ήταν. Μη σου πω ότι έγινε όλο αυτό και για καλό. Δηλαδή, όλη αυτή η φασαρία βγήκε σε καλό, να πάει στο Survivor να πάρει 6,500 τη βδομάδα.

Τον βλέπω που δυναμώνει από μέρα σε μέρα, τα πάει πάρα πολύ καλά. Στην αρχή δεν μπορούσε να τρέξει, πήγαινε πάνω στο νερό περπατώντας σαν τον Ιησού, έκανε κάτι κολπάκια, κρέμεται από ένα σχοινί κουνάει και τα ποδαράκια, βάζει τις δικές του τεχνικές οι οποίες τον οδηγούν σε καλά αποτελέσματα, φέρνει πόντους στην ομάδα του. Εντάξει, μην τρελαθούμε, δεν πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον Τριαντάφυλλο.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: "Χαίρομαι που πήγε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor γιατί θα ήταν άνεργος"


Ειδήσεις σήμερα: 

Επεισόδια φοιτητών-αστυνομικών σε συγκέντρωση αριστερών παρατάξεων στα Προπύλαια

Ακραίοι Τούρκοι εθνικιστές επικρίνουν «ιέρακα» Τούρκο διπλωμάτη για τη «Γαλάζια Πατρίδα»

Έκτακτο δελτίο καιρού: Χιόνια, θυελλώδεις άνεμοι και παγετός από το βράδυ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης