Μαρία Μενούνος: Θα γίνει μαμά μέσω παρένθετης μητέρας

Μαρία Μενούνος: Θα γίνει μαμά μέσω παρένθετης μητέρας

Η 42χρονη ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα παρουσιάστρια «προσπάθησε πολύ να μείνει έγκυος, αλλά λόγω υγείας δεν είναι εφικτό αυτό εδώ και πολλά χρόνια» εξήγησε ο κουμπάρος της, Σωτήρης Κυρανάκος

mariamenounos
Την προηγούμενη εβδομάδα, από παρεξήγηση προφανώς, προέκυψε η είδηση ότι η Μαρία Μενούνος είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα, κάτι που η ίδια διέψευσε αργότερα, μιλώντας στο People.

Ο κουμπάρος της, Σωτήρης Κυρανάκος, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την απόφαση της ίδιας να αποκτήσει παιδιά, μέσω παρένθετης μητέρας.

«Η Μαρία θα αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. Προσπάθησε πολύ η ίδια να μείνει έγκυος, αλλά λόγω υγείας δεν είναι εφικτό αυτό εδώ και πολλά χρόνια κι έτσι πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αυτήν τη διαδικασία. Η διαδικασία αυτή χρειάζεται πολύ χρόνο σε ιατρικό και νομικό επίπεδο. Θέλει περίπου έναν χρόνο για το νομικό κομμάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κυρανάκος.

Και συμπλήρωσε: «Τα χαρτιά υπογράφηκαν τον προηγούμενο μήνα και έγιναν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, που κράτησαν περίπου έξι μήνες. Ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία, αλλά θα ξεκινήσει άμεσα».

«Η νομική διαδικασία τελείωσε τον περασμένο μήνα, αλλά η Μαρία πέρασε μια δύσκολη περίοδο, γιατί και οι δύο γονείς της νόσησαν με κορωνοϊό και ήταν δύσκολο για εκείνη να ταξιδέψει και να μπορέσει να ολοκληρώσει τη διαδικασία με τοις υπογραφές. Τελείωσε όλο αυτό και τώρα μπαίνουν στη διαδικασία να ξεκινήσουν την προσπάθεια για να κάνουν παιδιά» κατέληξε ο ίδιος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8g7xn4iabxl-sf)





Ειδήσεις σήμερα: 

Επίδομα 534 ευρώ: Ξεκινούν οι πληρωμές για τις αναστολές Δεκεμβρίου

Κατρίνης: Mε το σταγονόμετρο ο τραπεζικός δανεισμός προς παραγωγικές επιχειρήσεις και νοικοκυριά

Ελευθερώθηκαν οι ναυτικοί που έπεσαν όμηροι πειρατών ανοιχτά του Τόγκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης