Στην Αθήνα ο καιρός μπορεί να θυμίζει καλοκαίρι στην Ισπανία όμως τα πράγματα είναι αλλιώς καθώς εκεί χιονίζει και οι θερμοκρασίες είναι πολικές. Πολλοί είναι εκείνοι που βγήκαν να παίξουν και να χαρούν το χιόνι.
Ανάμεσά τους και η πρωταγωνίστρια του Casa de Papel - της σειράς φαινόμενο που προβάλλεται από το Netflix. H Τόκιο, η κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπερό έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα για να απολαύσει την όμορφη και χιονισμένη Μαδρίτη.
Η Τόκιο λοιπόν παρέα με τον αγαπημένο της φόρεσε τα πιο ζεστά της ρούχα και μαζί με τον αγαπημένο της απόλαυσαν τη βόλτα τους στο χιόνι.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε το ζευγάρι στο Instagram
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.