Στην Αθήνα ο καιρός μπορεί να θυμίζει καλοκαίρι στην Ισπανία όμως τα πράγματα είναι αλλιώς καθώς εκεί χιονίζει και οι θερμοκρασίες είναι πολικές. Πολλοί είναι εκείνοι που βγήκαν να παίξουν και να χαρούν το χιόνι.
Ανάμεσά τους και η πρωταγωνίστρια του Casa de Papel - της σειράς φαινόμενο που προβάλλεται από το Netflix. H Τόκιο, η κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπερό έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα για να απολαύσει την όμορφη και χιονισμένη Μαδρίτη.
Η Τόκιο λοιπόν παρέα με τον αγαπημένο της φόρεσε τα πιο ζεστά της ρούχα και μαζί με τον αγαπημένο της απόλαυσαν τη βόλτα τους στο χιόνι.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε το ζευγάρι στο Instagram
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους