Γιάννης Πάριος: «Το κουβαλάω που δεν μπόρεσα να κρατήσω ζωντανό τον πατέρα μου»

Γιάννης Πάριος: «Το κουβαλάω που δεν μπόρεσα να κρατήσω ζωντανό τον πατέρα μου»

«Το πρώτο μας μεροκάματο το δίναμε στη μάνα μας, να το κάνει πετρογκάζ για να φάμε» θυμήθηκε ο σημαντικός Έλληνας τραγουδιστής, μιλώντας για τα αδέλφια του

parios
Καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» και τον Ανδρέα Ροδίτη, βρέθηκε ο Γιάννης Πάριος ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε με συγκίνηση για την απώλεια του πατέρα του.

«Έπρεπε να παίρνουμε στον πατέρα μας κάθε ημέρα μια ειδική ένεση για να μην πονάει. Θυμάμαι ότι έπαιρνα μεροκάματο στη ''Νεράιδα'' που με έβαλε ο ‘’άγιος πατέρας’’ μου ο Γιώργος Κατσαρός 300 δραχμές το βράδυ, δεν είχε ρεπό τότε, αλλά η ένεση έκανε 1250 δραχμές. Το θυμάμαι ακόμα. Ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο» θυμήθηκε ο ίδιος.

«Εγώ έπρεπε να πάρω κάθε μέρα την ένεση. Θυμάμαι ότι είχα μείνει ''αιχμάλωτος'' 7 σεζόν στη ''Νεράιδα'' για να ξεχρεώσω. Παρ'όλα αυτά δεν μπορούσα να τον σώσω. Όμως ένα λάθος γιατρού τον έστειλε. Θυμάμαι ότι ήταν Παρασκευή και μόλις τέλειωνα από τη δουλειά, πέρναγα και τον έβλεπα.

Πάω την παραμονή που θα πέθαινε και μου λέει: '’Παιδί μου θέλω να ζήσω’’. Έκανα τον καραγκιόζη εγώ και του έλεγα: '’Τι είναι αυτά;', ενώ μέσα μου ήξερα πως θα ‘’φύγει’’. Το πρωί που πήγα ξανά να τον δω είχε ‘’φύγει’’. Το κουβαλάω που δεν μπόρεσα να κρατήσω ζωντανό τον πατέρα μου. Ο καπετάν Χαραλάμπης ο Βαρθακούρης. Ήταν ψαράς καλός μετά έγινε φαροφύλακας»
εξομολογήθηκε ο Γιάννης Πάριος για τον αγαπημένο του πατέρα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8c9ac4iiold-sf)



Ειδήσεις σήμερα

Η Γερουσία επικυρώνει το αποτέλεσμα των εκλογών - Πενς: Υπερασπιστήκαμε τη Δημοκρατία 

Η «αμερικανική δημοκρατία υπό πολιορκία»: O Τραμπ κατηγορούμενος στον διεθνή Τύπο


Έχει ευθύνες για την εισβολή η αστυνομία του Καπιτωλίου- Έτσι μπήκαν οι οπαδοί του Τραμπ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης