Άλλη μια αποχώρηση θα παρακολουθήσουμε απόψε στο Survivor το επεισόδιο του οποίου θα προβληθεί με καθυστέρηση μιας ημέρας, λόγω έκτακτης επικαιρότητας. Τα spoiler λένε πως ηΑγγελική Λάμπρη είναι αυτή που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα, η αποχώρηση της αυτή γίνεται με κλάματα και έντονη δυσαρέσκεια για τους συμπαίκτες της.
«Απόψε το βράδυ θα δούμε την Αγγελική Λάμπρη να αποχωρεί. Ήθελε να παραμείνει στο Survivor για τουλάχιστον 6 εβδομάδες, δεν τα κατάφερε. Αποχωρεί με δυσαρέσκεια προς τους συμπαίκτες της και μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της», ειπώθηκαν στο Πρω1νό.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race