Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πλέον βλέπω τη γυναίκα μου και κάνουμε έρωτα, δεν κάνουμε σεξ»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πλέον βλέπω τη γυναίκα μου και κάνουμε έρωτα, δεν κάνουμε σεξ»

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι κάθεται οκλαδόν και αντικριστά με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς, ως μία  πρακτική  για να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή

Eftimiadis-Gynaika
Ξυπόλυτος και καθισμένος οκλαδόν στο γρασίδι, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση, ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής που έχει επιλέξει μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς.

«Πλέον βλέπω τη γυναίκα μου και κάνουμε έρωτα, δεν κάνουμε σεξ. Πρέπει να αφήσουμε το σεξ στην άκρη. Αλλιώς τον άνθρωπό σου τον βλέπεις σαν ένα αντικείμενο εκτόνωσης και μόνο. Αν δεν τον δεις πιο ερωτικά τον άνθρωπό σου, αν δεν τον εξυψώσεις στην ιερότητα του ερωτικού, τότε τον βλέπεις σαν ένα σεξουαλικό αντικείμενο» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, εξηγώντας ότι κάθεται οκλαδόν και αντικριστά με τη σύζυγό του ως μία πρακτική για να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8c0kkitymu1-sf)


Όσο για την πρόταση για το Survivor που απέρριψε, εξήγησε: «Έχουμε κάνει τη ζωή μας πολύ απλή, λιτή κι απέριττη. Σίγουρα υπάρχει οικονομική ανάγκη αλλά αυτό είναι μια ιστορία που δεν έχει τέλος. Αποφάσισα να αφεθώ στο θέλημα του Θεού και όλα έρχονται όπως πρέπει.
Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αλλά να δεχτώ την πρόταση του Survivor και να πάω σε ένα νησί στου διαόλου τη μάνα και να αφήσω την οικογένειά μου, δεν το κάνω όχι για καλά λεφτά, ούτε για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου».


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς «ξέχασαν» την πανδημία γρίπης 100 χρόνια πριν

Ποιος Σαλάχ; Η καυτή Λάουρα Μερίν «τρελαίνει» τα γήπεδα της Βρετανίας

Βρέθηκε η βασιλική αυλή όπου χόρεψε η Σαλώμη ζητώντας το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή; - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης