Φέτος, λόγω των έκτακτων μέτρων που επιβλήθηκαν με σκοπό την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας, η πολύτεκνη σύζυγος τουΒασίλη Σπανούλη δεν μπόρεσε να τηρήσει την παράδοση.
Ωστόσο μέσω instagram, θυμήθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια που μαζί με τα παιδιά της ακολούθησε το πατροπαράδοτο έθιμο των Θεοφανείων. «Καλή φώτιση με υγεία και του χρόνου, πρώτα ο Θεός, θα βουτήξουμε για τον Σταυρό», σχολίασε η ίδια στην ανάρτησή της.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας