Στο Πάνθεον ο Σπανούλης! Κορυφαίος Ευρωπαίος σκόρερ από το 1957!

Στο Πάνθεον ο Σπανούλης! Κορυφαίος Ευρωπαίος σκόρερ από το 1957!

Ο Βασίλης Σπανούλης συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία - Στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έγινε ο απόλυτος σκόρερ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (EuroLeague και Κύπελλο Πρωταθλητριών)!

5202701
Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Βασίλης Σπανούλης αφήνει ξωπίσω του τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, μετρώντας τους πόντους των δύο αθλητών. Τον είχε ξεπεράσει για την 1η θέση στους σκόρερ της EuroLeague.

Εκεί που ο Σπανούλης έχει στρογγυλοκαθίσει εδώ και καιρό και αρνείται να αποχωρήσει. Στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, για τη 13η αγωνιστική της EuroLeague, ο κάπτεν του Ολυμπιακού έγραψε ακόμη μία σελίδα στην ιστορία.

Βλέπετε, ο Ναβάρο έχει συνολικά 4.321 πόντους σε EuroLeague και Κύπελλο Πρωταθλητριών (4.152 και 169). Ο Σπανούλης δεν έχει προλάβει να αγωνιστεί στην προκάτοχο διοργάνωση της EuroLeague. Αυτό δεν τον εμπόδισε να γράψει ιστορία! Κάπως έτσι, ξεπέρασε τους 4.321 (έχει 4.322 πλέον και μετράει) του Ισπανού της Μπαρτσελόνα και έχει και την πρωτιά εκεί!

Αυτό που κυνηγάει ο Σπανούλης είναι ένας μύθος. Ο Νίκος Γκάλης. Ο «γκάνγκστερ» τελείωσε την καριέρα του με 4.894 ευρωπαϊκούς πόντους και ο Σπανούλης απέχει, πια, 153 πόντους μακριά, αφού εκτός από τους πόντους σε EuroLeague και Πρωταθλητριών έχει και 419 σε άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης