Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ: «Οι καλύτερες μέρες θα ξανάρθουν»

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ: «Οι καλύτερες μέρες θα ξανάρθουν»

Η «αειθαλής» μονάρχης έστειλε ένα πρωτοχρονιάτικο μήνυμα ελπίδας μέσω Twitter στον βρετανικό λαό - Οι τέσσερις φωτογραφίες του 2020 που επέλεξε να συνοδεύσουν το μήνυμα της Πρωτοχρονιάς

elizabeth
Με ένα θετικό πρωτοχρονιάτικο μήνυμα ελπίδας, που ανάρτησε σήμερα το απόγευμα στο Twitter, η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ προσπάθησε να αναπτερώσει το ηθικό των συμπατριωτών της σε μια χρονική στιγμή που τα κρούσματα του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεπερνούν τις 55.000 ημερησίως.

«Θα πρέπει να παρηγορηθούμε, πως αν και μπορεί να έχουμε ακόμα περισσότερα να υπομείνουμε, οι καλύτερες μέρες θα ξανάρθουν. Θα είμαστε ξανά με τους φίλους μας, θα είμαστε ξανά με τις οικογένειές μας, θα ξανασυναντηθούμε», έγραψε η μακροβιότερη μονάρχης στον κόσμο στο Twitter. Η τελευταία φράση We'll meet again (θα ξανασυναντηθούμε) είναι ο τίτλος της μπαλάντας, που το 1939 τραγούδησε η Βρετανίδα Βέρα Λιν για να εμψυχώσει τους στρατιώτες που μάχονταν στο πεδίο του πολέμου αλλά και για να παρηγορήσει τις οικογένειες τους, που είχαν μείνει πίσω. Η Λιν απεβίωσε τον Ιούνιο σε ηλικία 103 ετών.

Την ίδια φράση χρησιμοποίησε η «αειθαλής» μονάρχης τον περασμένο Απρίλιο, όταν η βασίλισσα απηύθυνε διάγγελμα για να εμψυχώσει τον βρετανικό λαό, που βρισκόταν εν μέσω πανδημίας, όπως και τώρα. Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα η μονάρχης εύχεται επίσης στον βρετανικό λαό «Ευτυχισμένο και υγιές Νέο Έτος». Το tweet της βασίλισσας συνοδευόταν από τέσσερις φωτογραφίες του 2020.


“We should take comfort that while we may have more still to endure, better days will return: we will be with our...

Δημοσιεύτηκε από The Royal Family στις Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020


Η πρώτη φωτογραφία είναι από την 73η επέτειο γάμου της Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο. Στην φωτογραφία το ζευγάρι κοιτάζει τις ζωγραφιές που του έστειλαν επ' ευκαιρία της επετείου τα τρία παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Η δεύτερη φωτογραφία είναι από τον περασμένο Ιούλιο, όταν η βασίλισσα έχρισε ιππότη τον 99χρονο βετεράνο Τομ Μουρ, ο οποίος εν μέσω πανδημίας συγκέντρωσε 33 εκατ. λίρες για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Άλλη φωτογραφία απεικονίζει τη βασίλισσα στο διάγγελμα του Απριλίου ενώ στην τελευταία είναι ο Πύργος στο Κάστρο του Ουίνδσορ φωτισμένος με μπλε φως ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS).


Ειδήσεις σήμερα:

Μοντέλο κατηγορεί τον Alexander Wang για σεξουαλική επίθεση


Ρόδος: Ελεύθεροι οι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού της 16χρονης


Κλειστοί σταθμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού στο κέντρο της Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης