Κλειστοί σταθμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού στο κέντρο της Αθήνας

Κλειστοί σταθμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού στο κέντρο της Αθήνας

Ήδη, έξι σταθμοί έχουν κλείσει από τις 19:00 το απόγευμα με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. για τον περιορισμό των μετακινήσεων και την αποφυγή του συνωστισμού -Ποιοι σταθμοί κλείνουν στις 21:00-  Στους δρόμους οι Αθηναίοι ως την τελευταία στιγμή

athens

Στο κλείσιμο έξι σταθμών του Μετρό (γραμμές 1,2,3) προχώρησαν οι αρμόδιοι, κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο των μέτρων για περιορισμό των μετακινήσεων και αποφυγή φαινομένων συνωστισμού.


Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, πρόκειται για τους σταθμούς «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός», «Μοναστηράκι» και «Ακρόπολη».

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΛΑΣ διευκρίνισε ότι από τις 21:00 έως το τέλος της βάρδιας «θα παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό – Ηλεκτρικού Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη, Βικτώρια, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Θησείο. Επιπλέον, από τις αστυνομικές δυνάμεις διενεργούνται αυστηροί έλεγχοι». 



 Εως αργά το βράδυ της παραμονής πολύς κόσμος βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης, είτε για να κάνουν τα τελευταία ψώνια, είτε απλά για να κάνουν μια βόλτα στην στολισμένη Αθήνα. Η Αστυνομία προχωρούσε σε συστάσεις στους πολίτες να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έκανε και ελέγχους για να δει αν όλοι έχουν στείλει το απαραίτητο μήνυμα μετακίνησης. 


Μετά τις 22:00 η μετακίνηση απαγορεύεται και οι πολίτες θα πρέπει να βρίσκονται στο σπίτι τους, έως τις 05:00 το πρωι. Η Αστυνομία σε όλο αυτό το διάστημα θα βρίσκεται παντού και θα πραγματοποιεί πολύ αυστηρούς ελέγχους, καταλογίζοντας πρόστιμο 300 ευρώ σε όσους πιαστούν να κυκλοφορούν χωρίς λόγο.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο αρνητικό ρεκόρ 55.892 κρουσμάτων κορωνοϊού σε ένα 24ωρο στη Βρετανία


Υπόθεση «Μαντλίν ΜακΚάν» στη Ρωσία: Νέες ερευνες για δυο τρίχρονα κορίτσια που εξαφανίστηκαν το 2013


Μητσοτάκης: Το εμβόλιο κατά του Covid αποτελεί το πρωτοχρονιάτικο δώρο του 2021

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης