Survivor: Ποια είναι η Έλενα Λιλιοπούλου που αποχώρησε οικειοθελώς

Survivor: Ποια είναι η Έλενα Λιλιοπούλου που αποχώρησε οικειοθελώς

Τι δεν μπόρεσε να αντέξει η 24χρονη «Μαχήτρια» και έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης

Elena_Liliopoulou1
Ήλθον, είδον και απήλθον… Η 24χρονη Έλενα Λιλιοπούλου φαίνεται πώς δεν άντεξε δύο εγκλεισμούς και μάλιστα απανωτούς. Από την καραντίνα του Covid 19, στην καραντίνα της παραλίας του Άγιου Δομίνικου. Η ομάδα των Μαχητών φαίνεται πως έχασε ένα δυνατό «χαρτί» γιατί η Έλενα σύμφωνα πάντα με το βιογραφικό της σπουδάζει προπονητική και είναι πολύ καλή στα αγωνίσματα.

«Είναι ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει πάρα πολλές δυσκολίες και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Καμία απολύτως σχέση. Δεν έχω πρόβλημα με την επιβίωση, αν θα κοιμηθώ στο σανίδι, αν δεν έχω να φάω, πως ξυπνάω, ότι είμαι μες στη βρώμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά. Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ ψυχολογικά να δεχθώ αυτό τον εγκλεισμό στην παραλία. Ότι δεν μπορείς να φύγεις. Βγαίνεις έξω και βλέπεις απέραντο γαλάζιο. Δεν μπορείς να πας πουθενά. Αυτό δεν μπορώ να το αποδεχθώ. Η αλήθεια είναι πως ήθελα τόσο πολύ να μπω στο παιχνίδι που ήταν ένας φόβος πολύ κλειδωμένος μέσα μου και δεν το είχα σκεφτεί καν και τώρα με έχει ρίξει ψυχολογικά πολύ. Θα αποχωρήσω και αυτή είναι η τελική μου απόφαση» είπε η Έλενα Λιλιοπούλου στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c84q8rhh9q3t-se)


Ποια είναι η Έλενα Λιλιοπούλου
Η «Μαχήτρια» πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης είχε πει πως θα της λείψει πολύ η οικογένεια της και οι φίλοι της, και πως είναι πολύ επιφυλακτική σχετικά με τους ανθρώπους που την πλησιάζουν καθώς δεν αντέχει το ψέμα και τη διπροσωπία.

Η Έλενα είναι 24 ετών εργάζεται σε φούρνο και σπουδάζει προπονητική. Από μικρή ηλικία ασχολείται με την ενόργανη και όταν έχει ελεύθερο χρόνο, κάνει βάρη αλλά και crossfit. Είναι μια δυναμική γυναίκα και όπως έχει αναφέρει έχει και αίσθηση του χιούμορ!

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Ίδρυμα Ωνάση: Προσκαλεί τους εφήβους να φτιάξουν ένα τραγούδι για την πανδημία

Κορωνοϊός: Μέτρα μέχρι τις 7 Γενάρη και από τις 8 σχολεία – Οι κρίσιμες ημερομηνίες του 2021

Η «Wonder Woman» νίκησε τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης