Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε πως θέλει τα παιδιά του... «Αμερικανάκια»

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε πως θέλει τα παιδιά του... «Αμερικανάκια»

Όπως εξομολογήθηκε δίνει αγώνα για να βγάλουν από το λεξιλόγιό τους βρετανικές φράσεις που έχουν οικειοποιηθεί από τη μητέρα τους 

720_755427_2918e42b72-941f09004faf2452
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν είναι γονείς των τρίχρονων διδύμων, Έλα και Αλεξάντερ. Ο ηθοποιός είναι διασημος... χαζομπαμπάς και σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την ανατροφή των παιδιών του και αποκάλυψε πως προσπαθεί να τα κάνει... «Αμερικανάκια».

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος δίνει αγώνα για να αποβάλουν τα δίδυμα βρετανικές φράσεις που έχουν οικειοποιηθεί από τη μητέρα τους η οποία έχει Λιβανέζικη και Βρετανική καταγωγή. «Προσπαθώ απεγνωσμένα να μην τους κάνω μικρούς Βρετανούς» είπε χαριτολογώντας στον Stephen Colbert και στο Late Show.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε, επίσης, το χριστουγεννιάτικο κόλπο του για να κάθονται τα παιδιά του φρόνιμα. «Επινόησα έναν τρόπο για να τα κάνω να κάθονται φρόνιμα» ανέφερε και αποκάλυψε το... τρικ του στον παρουσιαστή και το κοινό.

«Όταν ξυπνούν το πρωί και κάνουν φασαρία, κάθομαι έξω από την πόρτα τους και φωνάζω: "Α, γεια σου, Άγιε Βασίλη" Τότε κάνω "Ho ho ho", μιμούμενος τον Άη Βασίλη. "Τι κάνεις εδώ;", συνεχίζω και ο "Άγιος" απαντά: "Σιγουρεύομαι ότι τα παιδιά σου είναι καλά παιδιά"...και συνεχίζω: "Νομίζω πώς είναι, Άγιε Βασίλη". Και τότε τα ακούς να λένε: "Είμαστε, είμαστε!" Και τότε βγαίνουν και είναι φρόνιμα, ενώ ο Άγιος έχει εξαφανιστεί» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.


George Clooney Pretends To Talk To Santa Outside His Children's Room To Get Them To Behave

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης