Διονύσης Σχοινάς: Η δική του εκδοχή για το «άγνωστο μαλλιοτράβηγμα» της Καίτης Γαρμπή με τη Δέσποινα Βανδή για χάρη του

Διονύσης Σχοινάς: Η δική του εκδοχή για το «άγνωστο μαλλιοτράβηγμα» της Καίτης Γαρμπή με τη Δέσποινα Βανδή για χάρη του

«Καταλαβαίνετε με τι προσωπικότητα ζω 25 χρόνια τώρα» σχολίασε ο ίδιος για τη σύζυγό του

sxoinas
Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε με χιούμορ στο άγνωστο περιστατικό που περιέγραψε η Δέσποινα Βανδή, το βράδυ του Σαββάτου στο J2US, όταν παλαιότερα στην αρχή της καριέρας της, η Καίτη Γαρμπή την…άρπαξε από τα μαλλιά, για τα μάτια του τότε αγαπημένου της και μετέπειτα συζύγου της. η Δέσποινα Βανδή. 

«Ήταν το 1993 στο Posidonio, βούλιαζε τότε η Ελλάδα με την Καίτη» περιέγραψε η Δέσποινα Βανδή στο σαββατιάτικο live του σόου. «Εγώ μόλις είχα πρωτοκατέβει στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά. Κάναμε φωνητικά τότε στην Καίτη μαζί με τον Διονύση (Σχοινά). Η Καίτη είναι μπροστά και εμείς ήμασταν backstage και κοιτούσαμε πίσω από την κουρτίνα για να συντονιστούμε και λέγαμε και τα δικά μας. Και εκεί που μιλάμε και κοιτάμε από την κουρτινούλα, ξαφνικά λέμε “Μα που είναι η Καίτη;”. Και ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω να με τραβάει από τα μαλλιά και να μου λέει “Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;”».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7yc9l95w2kx-sf)



Ο ίδιος γελώντας σχολίασε σήμερα: «Καταλαβαίνετε με τι προσωπικότητα ζω 25 χρόνια τώρα. Φυσικά το θυμάμαι αυτό. Η Καίτη έκανε συχνά κάποιο πράγμα. Έφευγε από την πίστα στο δεύτερο πρόγραμμα την ώρα που γέμιζε από κόσμο και δεν τη βλέπανε εύκολα και ερχόταν πίσω στη κουίντα και με φίλαγε πάντα.
Κάποιες από τις φορές κάναμε μαζί με τη Δέσποινα φωνητικά, φιλαράκι πολύ. Η Καίτη γούσταρε πάντα τη Δέσποινα για το χιούμορ της, το κεφάλι της, το μυαλό της, μοιάζουν πολύ στο χιούμορ οι δυο τους. Οπότε αυτό ήταν πιο πολύ στο χιούμορ και τον χαβαλέ, παρά στη ζήλεια»
κατέληξε ο τραγουδιστής.

Ειδήσεις σήμερα:

Κατάσκοποι στο Αιγαίο: Τι λέει στην κατάθεσή του ο γραμματέας του τουρκικού Προξενείου - Ρίχνει τις ευθύνες στον μάγειρα

Click away - Κορωνοϊός: Ποιες είναι οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τζίρο των καταστημάτων

Εξιτήριο πήρε ο 8χρονος που νοσηλεύτηκε στο Ρίο με συμπτώματα Kawasaki

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης