Τζίτζι Χαντίντ: Η πρώτη βόλτα με την κόρη της στην έρημη και χιονισμένη Νέα Υόρκη
Το 25χρονο supermodel έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον περασμένο Σεπτέμβριο
Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της ετοιμάζεται να γιορτάσει η Τζίτζι Χαντίντ η οποία μαζί με τον σύντροφο τηςΖέιν Μαλίκέγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν τρεις μήνες.
Το 25χρονο supermodel βγήκε βόλτα με το μωρό της στην έρημη λόγω lockdown Νέα Υόρκη που είναι ντυμένη στα λευκά ύστερα από την πρόσφατη χιονοθύελλα.
«Το πρώτο της χιόνι» σχολίασε η Τζίτζι Χαντίντ στο instagram, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία από τη χιονισμένη μεγαλούπολη.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.