Βρετανία: Η αστυνομία διέλυσε τη γαμήλια δεξίωση της κουνιάδας της Τζίτζι Χαντίντ

Βρετανία: Η αστυνομία διέλυσε τη γαμήλια δεξίωση της κουνιάδας της Τζίτζι Χαντίντ

Οι 40 καλεσμένοι παραβίασαν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού – Η 22χρονη νύφη Ουαλίχα Μαλίκ παντρεύτηκε τον 24χρονο αποφυλακισμένο, Τζούνιντ Χαν

malik_wedding_2
Η αστυνομία διέλυσε τη γαμήλια δεξίωση με 40 καλεσμένους της αδερφής του διάσημου τραγουδιστή Ζέιν Μαλίκ και συζύγου του σούπερ μόντελ Τζίτζι Χαντίντ.
Οι αρχές «έκοψαν» πρόστιμα σε συγγενείς της νύφης Ουαλίχα Μαλίκ, αφού παραβίασαν την καραντίνα.




 
Άσχημο τέλος είχε η γαμήλια δεξίωση της αδερφής του διάσημου τραγουδιστή Ζέιν Μαλίκ με τις αστυνομικές αρχές να μοιράζουν πρόστιμα στους παραβάτες της καραντίνας, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».
Ο Ζέιν Μαλίκ, πρώην σταρ του συγκροτήματος «One Direction» και ο πατέρας της νύφης Γιασέρ Μαλίκ δεν παρέστησαν στον γάμο. Ο τελευταίος δεν ήθελε η κόρη του να παντρευτεί πρώην κατάδικο.


Κλείσιμο
Το περασμένο Σάββατο, η 22χρονη νύφη, ντυμένη στα χρυσά, παντρεύτηκε στο Μπράντφορντ του δυτικού Γιορκσάιρ τον 24χρονο αγαπημένο της, Τζούνιντ Χαν, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε πενταετή φυλάκιση το 2017.

«Κανείς δεν είναι χαρούμενος που παντρεύεται πρώην κατάδικο», δήλωσε ο πατέρας της νύφης και αρνήθηκε να παρευρεθεί στην τελετή.


Όμως, οι αστυνομικές αρχές κλήθηκαν από τους γείτονες να διαλύσουν το γαμήλιο γλέντι, με το επιχείρημα ότι παραβιάζουν τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19.
Επιβλήθηκαν πρόστιμα σε συγγενείς του πρώην μέλους των «One Direction», όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail.

Περίπου 40 ήταν οι καλεσμένοι στον γάμο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της αδελφής του Ζέιν στη Σάφα του Μπράντφορντ. Η πόλη βρίσκεται στην «κατηγορία 3», όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν γαμήλιες τελετές με έως και 15 άτομα, αλλά δεν επιτρέπονται γαμήλιες δεξιώσεις.

malik_wedding_1

Η παραδοσιακή ισλαμική τελετή έγινε στον κήπο του σπιτιού. Ακολούθησε δεξίωση στο ίδιο μέρος.
Οι αστυνομικοί έφτασαν περίπου στις 6 μ.μ. αφότου κλήθηκαν από τους γείτονες με την αστυνομία του Γιορκσάιρ να επιβεβαιώνει ότι επιβλήθηκαν πρόστιμα.

Το σπίτι στην Σάφα βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από το σημείο όπου ζουν οι γονείς του Ζέιν ωστόσο, ο πατέρας της νύφης, Γιάσερ, αρνήθηκε να παραστεί στον γάμο εξαιτίας του εγκληματικού παρελθόντος του γαμπρού.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Janan (@jananofficial)


Ο 27χρονος Ζέιν ήταν κι αυτός απών από το γάμο της μικρότερης αδερφής του ενώ η σύντροφός του Τζίντζι Χαντίντ έστειλε στην Ουαλίχα ένα μήνυμα λέγοντας ότι «ήθελε» να ήταν εκεί. Εν μέσω πανδημίας το ζευγάρι δεν μπορούσε να ταξιδέψει από την Πενσιλβάνια, όπου είναι το σπίτι τους. Πιστεύεται όμως ότι ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω εργασιακών υποχρεώσεων.

gigi_malik
Ο Ζέιν Μαλίκ με τη σύζυγό του, Τζίτζι Χαντίντ δεν παρευρέθηκαν στον γάμο της αδελφής του, Ουαλίχα.


Η μητέρα του Ζέιν, Tρίσια φρόντισε να είναι όλα στην εντέλεια για την μεγάλη ημέρα της κόρης της.
Ο Λατίφ Γιασίν, ο οποίος βοήθησε στην οργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης του Σαββάτου, δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail»: «Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10π.μ. και υπήρχαν πολλοί καλεσμένοι.Έβαλα έξι τραπέζια, οργάνωσα τη σκηνή και επίσης τοποθέτησα δύο μεγαλύτερα τραπέζια για το catering. Δεν υπήρχε δυνατή μουσική, αλλά ήταν μια πολύ ζωντανή εκδήλωση.Όλα πήγαιναν πολύ καλά όλη την ημέρα και το απόγευμα έφτασε η αστυνομία. Μίλησαν με την Tρίσια και την προειδοποίησαν ότι ο γάμος παραβίαζε τους νόμους του COVID-19».

malik


Ο Γιασίν, ο οποίος διευθύνει την εταιρεία «Flawless», μια εταιρεία γάμων και εκδηλώσεων πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τις ακριβείς λεπτομέρειες, αλλά μου είπαν ότι στη μητέρα της νύφης και σε ορισμένους άλλους συγγενείς που διοργάνωσαν τον γάμο, επιβλήθηκαν πρόστιμα.

Αναφερόμενος στην απουσία του πατέρα της νύφης Γιάσερ από το γάμο της κόρης του, ο Γιασίν τόνισε: «Συνήθως μιλώ πάντα με τους γονείς της νύφης και του γαμπρού. Ρώτησα πού είναι ο πατέρας της νύφης και ένας από τους συγγενείς μου είπε ότι δεν θα παρευρεθεί επειδή δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την επιλογή του συντρόφου της κόρης του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης