Πώς ζει και τι «ενδιαφέροντα» έχει ένα Sugar Baby

Πώς ζει και τι «ενδιαφέροντα» έχει ένα Sugar Baby

Τεράστιες διαστάσεις έχει αποκτήσει και στην Ελλάδα το φαινόμενο του Sugar Baby τα τελευταία χρόνια - Τι αναζητούν τα νερά κορίτσια που θέλουν να ζήσουν αυτή τη ζωή και σε ποια επίπεδα μπορεί να φτάσει το μηνιαίο τους εισόδημα

SUGAR_BABY2
Η λέξη sugar δηλαδή ζάχαρη έχει αποκτήσει και μια άλλη έννοια, εκτός του ότι αντιπροσωπεύει την γλυκαντική ουσία που βάζουμε στα τρόφιμα. Είναι ένας συγκεκριμένος τρόπος ζωής για νεαρές γυναίκες αλλά και για νεαρά αγόρια!

Το φαινόμενο sugar baby έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα, με νεαρά, καλλίγραμμα κορίτσια να αναζητούν τον άνθρωπο που θα τους εξασφαλίσει μια χλιδάτη ζωή, χωρίς όμως ιδιαίτερες δεσμεύσεις.


44398253_xl



Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε το protothema.gr και προέρχονται από την έρευνα ενός εκ των μεγαλύτερων ιστοσελίδων τέτοιων γνωριμιών, στη χώρα μας έχουν γραφτεί στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα 9.855 sugar babies για 6.000 sugar daddies, γεγονός που κατατάσσει την Ελλάδα στην τρίτη θέση των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης, πίσω από Ρουμανία και Ουκρανία. Και είναι αριθμός αρκετά σημαντικός μιας και μιλάμε για μια μόνο τέτοια ιστοσελίδα.


Δείτε το βίντεο: Ενα sugar baby εξομολογείται τα πάντα

Κλείσιμο



Αλλά ποια είναι η ζωή ενός τέτοιου νεαρού κοριτσιού, που αποκαλείται sugar baby; Σίγουρα οι στίχοι του ραπ τραγουδιού Juicy, «είναι σέξυ, έχει μπόμπα κ@@@ο και λεπτή τη μέση», αντικατοπτρίζουν την εικόνα ενός sugar baby μιας και η εξωτερική ομορφιά παίζει τον πρωταρχικό ρόλο στην σχέση ενός ώριμου, αρκετά ευκατάστατου άνδρα και της νεαρής γυναίκας.

Μέσω της ιστοσελίδας η κοπέλα εκτός από φωτογραφίες αφήνει και ένα μινι βιογραφικό αλλά και τι την ενδιαφέρει. Και λέγοντας «ενδιαφέρει», εννοούμε πόσα χρήματα μπορεί να ξοδεύει για εκείνη ο «σύντροφός» της. Στόχος, βέβαια των περισσότερων κοριτσιών είναι να αποκτήσουν ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα για τις ανάγκες του ενοικίου τους, συνήθως, και φυσικά για τις πανάκριβες αγορές τους, ενώ κάθε sugar daddy θέλει τη συντροφιά, τον έρωτα ή ακόμη και μια «απόδραση» από τη συζυγική στέγη. Έτσι τα sugar babies δανείζουν την ομορφιά τους, τη γοητεία τους και τη νεανική τους ενέργεια για χρήματα, εξουσία και ευκαιρίες που θα τους επιτρέψουν να ανέβουν στην κοινωνική πυραμίδα.


Δείτε το βίντεο: Μια ημέρα με ένα sugar baby




Η ζωή ενός sugar baby

Κατά καιρούς διάφορα νεαρά κορίτσια έχουν αποκαλύψει πώς είναι η ζωή τους ως sugar baby. «Είναι σαν έχουμε έναν σύντροφο, αλλά πλούσιο. Δεν επιτρέπεται να ζηλεύουμε ειδικά αν είναι και παντρεμένος, ενώ ποτέ μα ποτέ δεν είμαστε απεριποίητες. Ακόμη και αν ταξιδέψουμε μαζί και κοιμηθούμε, το πρωί ξυπνάμε πριν από αυτόν για να είμαστε όμορφες όταν εκείνος ξυπνήσει» θα πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η 27χρονη σήμερα Lora, η οποία ξεκίνησε να βγαίνει με sugar daddies από τότε που ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ. Όταν δεν έχει «σχέση» η Lora ανέφερε ότι «ξυπνάω το πρωί, ανοίγω τον υπολογιστή μου και μπαίνω στο λογαριασμό που διατηρώ σε γνωστή ιστοσελίδα, αναζητώντας τον επόμενο sugar daddy».


Δείτε βίντεο: Ενα μίνι ντοκιμαντέρ του BBC - Δημοσιογράφος μεταμφιέζεται σε sugar baby




Τα χρήματα που μπορεί να κερδίζουν τα νεαρά κορίτσια ξεκινούν από 1.000 ευρώ το μήνα και μπορεί να φθάσουν όσο αντέχει και επιθυμεί ο πλούσιος άνδρας. Εννοείται ότι τα ταξίδια σε εξωτικά μέρη και τα ψώνια σε πανάκριβες μπουτίκ είναι μέσα στις συμφωνίες. Βέβαια ένα από τα προβλήματα που πρέπει να διαχειριστούν τα sugar babies είναι όταν διατηρούν πλέον του ενός sugar daddy.

Εκείνο πάντως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι αρκετοί sugar daddies δεν ψάχνουν νεαρά κορίτσια μονάχα για τον έρωτα αλλά και για τη συντροφιά. «Η σχέση δεν έχει πάντα σεξ. Είναι φορές που ένας άνδρας αναζητά τη συντροφιά και μόνο. Και πληρώνει γι' αυτό» συμπληρώνει η Lora.

Και σε όλα τα παραπάνω δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και η sugar mama, η οποία αναζητά την απόλαυση και τη συντροφικότητα ενός νεαρού αγοριού! Με το αζημίωτο φυσικά.


Δείτε το βίντεο: Και εδώ οι εξομολογήσεις ενός sugar daddy




Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Σκέψεις για τοπικά lockdown πριν τις γιορτές - Στο τραπέζι νέα μέτρα για να αποφευχθεί ένα τρίτο κύμα πανδημίας

Κορωνοϊός: «Φως στην άκρη του τούνελ» από τη μείωση των κρουσμάτων - Στο «κόκκινο» ο αριθμός των διασωληνωμένων

Στο «κόκκινο» της πανδημίας η Αμερική: Νέο διπλό τραγικό ρεκόρ στις ΗΠΑ- Σχεδον 31 εκατ. κρούσματα σε όλη την ήπειρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης